David Beckham hajbeültetésen eshetett át: fotó

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega -
David Beckham haj festés hajbeültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori focista új külsővel mutatkozott egy hongkongi rendezvényen: mindenkit meglepett. 

Egészen megváltozott David Beckham külseje, új kinézetét először Hongkongban mutatta meg a nyilvánosságnak. A négygyermekes apuka haja nem a régi, és ez bizony mindenkinek elsőre feltűnt.

David Beckham haja itt még nem volt olyan sűrű Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

A feltételezések szerint bizony nem véletlenül lett sokkal dúsabb az egykori focista frizurája, azt tippelik, hogy hajbeültetésen esett át, hiszen a változás meglehetősen szembetűnő. Sokkal sűrűbb a frizurája, és a hajszíne sem a megszokott, sötétbarnára festette.

A változás szembetűnő Forrás: AFP/Anthony Wallace
Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigoAlekosz nekiment a menstruáló nőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-alekosz-nekiment-a-menstrualo-noknek.htmlMég mindig az igazit keresi Nagy Alekosz, a Való Világ című valósághow egykori szereplője. Most épp a menstruáló nőkkel akadt gondja, amit közösségi oldalán hosszasan ki is fejtett. TV + SztárokOrigoMiss Bee, a Bestiák együttes tagja újra klipet forgathttp://www.life.hu/sztarok/20180924-miss-bee-a-bestiak-egyuttes-tagja-ujra-klipet-forgat.htmlA Reggel túl messze van című dalból forgat újra klipet a Bestiákból ismert Miss Bee. Csatlakoztak hozzá a Shygys és a Picasso Branch tagjai is. TV + Sztárok--Kelemen Anna meglepő fotót posztolt: fel van öltözvehttp://www.life.hu/sztarok/20180924-kelemen-anna-meglepo-fotot-posztolt-fel-van-oltozve.htmlKelemen Annától megszokhattuk, hogy polgárpukkasztóan meztelen fotókat posztol, ám a legutóbbi képével mégis sikerült meglepnie a rajongóit. TV + SztárokOrigoIstenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et a Szenzációs négyes című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-istenes-bence-lehulyezte-hajdu-steveet-a-szenzacios-negyes-cimu-musorban.htmlA Szenzációs négyes című műsor legújabb adásában egy kis színpadi poénkodás során Istenes Bence lehülyézte Hajdú Steve-et. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHenry Cavill, színész Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-henry-cavill-budapesten-van.htmlMegérkezett hazánkba Henry Cavill, akit legtöbben a Superman filmekből ismernek. Most egy másik produkció forgatása miatt van itt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.