Heti trendjelentés: Mihalik Enikő igazi bombázó a vörös szőnyegen

Mihalik Enikő Sarah Jessica Parker vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét bővelkedett a vörös szőnyeges eseményekben és az izgalmas, szemet gyönyörködtető ruhákban, de a félresikerült outfitekből sem volt hiány. Kedvencet nehéz lenne választanunk, habár húz a szívünk Mihalik Enikő felé. 
  • Mustárságra

A sárga különböző árnyalatai, és kifejezetten az okkeres vagy mustárárnyalat nagyon trendi az őszi szezonban. Blanca Padilla és Emily Ratajkowski is ezt választották a héten. Előbbi válltöméssel, utóbbi hasvillantós megoldással viselte sárga ruháját.

Blanca Padilla és Emily Ratajkowski Forrás: Getty Images
  • Neon pizsamák

Úgy látszik, a pizsamák és a neon színek trendje egymásra talált, legalábbis erre utal Gwendoline Christie és Toni Garrn heti szerelése.

Gwendoline Christie és Toni Garrn Forrás: Getty Images
  • Izgalmas szabások

Egyre többször látjuk ezt a réteges szabást a szoknyákon, amit a héten Blake Lively és Keira Knightly viselt. Egészen más stílusú ruhák, de mindkettőn nagyon jól mutatott ez az izgalmas megoldás.

Keira Knightley és Blake Lively Forrás: Getty Images
  • Klasszikus inspirációk

Sarah Jessica Parkert és Lady Gagát letűnt korok stílusirányzatai inspirálták. SJP buggyos szoknyája, a vállrész kidolgozása és a kézelő a barokk kort idézi, míg Lady Gaga az A Star is Born című film londoni premierjén egy, a késő reneszánsz kort idéző ruhát viselt Stuart gallérral.

Sarah Jessica Parker és Lady Gaga Forrás: Getty Images
  • Kihívó darabok

Leonardo DiCaprio és II. Albert monacói herceg Gala For The Global Ocean elnevezésű eseményén nem volt hiány a szexi outfitekből. A legkihívóbb darabokat Lais Ribeiro és Lara Leito viselték.

Lais Ribeiro és Lara Leito Forrás: Getty Images
  • Magyar modellek

Ezen a rendezvényen jelent meg gyönyörű fekete estélyiben Mihalik Enikő, aki ezen a héten nemcsak a vörös szőnyegen, de a kifutón is elképesztően dögös volt, ahogy kísérője, a szintén modell, Szikszai Johanna is.

Mihalik Enikő és Szikszai Johanna Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.