Körömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonra

körömlakk szín ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot!

Szürkék

A szürkék ebben a szezonban nagyon mennek, többféle árnyalat között válogathattok. Semleges színek, de mégis látványosak, kifejezetten passzol hozzájuk a gyűrűhalmozás trendje. A legvagányabb árnyalatok idén ősszel:

  • szénszürke
  • szürkés lila
  • szürkés drapp
Szénszürke - Trend IT UP 799 Ft, Szürkés lila - Catrice 899 Ft, Szürkés drapp -L'oreal 1999 Ft Forrás: Shutterstock

Mély tónusok

Ha a gazdagabb, mélyebb, igazán telt színeket szereted, akkor most a lila és a burgundi árnyalatai között válogathatsz, a frissebb padlizsánlilától egészen a sötét feketekávéig. Ezek a legvarázslatosabb árnyalatok:

  • padlizsánlila
  • mély burgundi
  • irizáló ultraibolya
  • feketekávé
Irizáló lila - Catrice 1159 Ft, Mély burgundi - Lovely 649 Ft, Padlizsánlila - Trend IT UP 499 Ft, Feketekávé - Lovely 499 Ft Forrás: Shutterstock

Natúr színek

Természetesen a natúr színek szerelmeseinek sem kell szomorkodni, ők is megtalálhatják azokat a krémes, lágy árnyalatokat, amiket szívesen viselnek:

  • krémkaramell
  • fahéj
Fahéj - Rimmel London 1899 Ft, Krémkaramell - Miss Sporty 499 Ft Forrás: Shutterstock

A klasszikus

A piros körömlakk igazi jolly joker, minden nőnek jó, ha van egy a neszeszerében. A piros meghatározó árnyalatai is szezonról szezonra változnak, hol az élénkebb narancspiros, hol a mélyebb árnyalatok vezetik a trendet. Az idei szezon színe pedig nem más, mint a:

  • füstös piros
Füstös piros - She 549 Ft Forrás: Shutterstock
Mi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! TrendOrigoŐszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180927-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlVálogass a legújabb őszi cipőtrendek között, mégpedig a legjobb áron. Nézd meg a bazárunkat, inspirálódj, és találd meg a kedvenc fazonodat! TrendOrigoHeti trendjelentés: Mihalik Enikő igazi bombázó a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180928-heti-trendjelentes-szerepel-benne-mihalik-eniko-lady-gaga-sarah-jessica-parker.htmlEz a hét bővelkedett a vörös szőnyeges eseményekben és az izgalmas, szemet gyönyörködtető ruhákban, de a félresikerült outfitekből sem volt hiány. Kedvencet nehéz lenne választanunk, habár húz a szívünk Mihalik Enikő felé. TrendOrigoVanílialila: ez a hajszín lesz az őszi szezon legnagyobb kedvencehttp://www.life.hu/trend/20180927-a-vanilia-lila-az-osz-kedvenc-haszine.htmlTudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. TrendOrigo5+1 trend, amit imádni fogunk idén ősszelhttp://www.life.hu/trend/20180926-51-trend-amit-imadni-fogunk-iden-osszel.htmlIzgalmas és szemet gyönyörködtető trendekkel érkezett meg az őszi szezon. Ha felfrissítenéd pár új darabbal a ruhatáradat, akkor most mutatunk néhány ötletet. Inspirálódj velünk! TrendOrigoVajúdó, plus size és androgün modellekkel mutatta be új kollekcióját Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180918-rihanna-savage-x-fenty-showjan-vajudo-kismama-es-plus-size-modell-is-felvonult.htmlIdén Rihanna divatbemutatója zárta a New York-i divathetet. Az énekesnő korábban is közreműködött más brandekkel, most azonban saját fehérneműmárkájának kollekcióját mutatta be. A Savage x Fenty show egészen rendhagyó lett. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.