Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas meztelenül hívta fel a figyelmet a túlhalászatra

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
fashion week természet meztelen halak túlhalászat Cressida Bonas Cápa élővilág halászat Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túlhalászatra hívja fel a figyelmet más hírességekkel együtt Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas modell. 

Olyan hírességek vetették már le a ruhájukat a kampány kedvéért, mint Elizabeth McGovern vagy Josh Brolin: a fotósorozattal a túlhalászat veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Hozzájuk csatlakozott Cressida Bonas modell, Harry herceg egykori kedvese. Tökéletes idomait mindössze egy kis cápa takarja. A túlhalászat ugyanis nemcsak elpusztítja a tenger élővilágát, de számos ember is állás nélkül marad, ha nem változtatnak a nem a fenntarthatóság jegyében született eljárásokon - írja a Dailymail.

Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas meztelenül hívta fel a figyelmet a túlhalászat veszélyeire Forrás: http://fishlove.co.uk/
Ledobta a textilt a várandós Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181005-ledobta-a-textilt-a-varandos-kiss-ramona-foto.htmlRami a közösségi oldalán mutatta meg a fehérneműs képet.Trend--Judith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigoMi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! TrendOrigoBőrbugyival és flittercsodákkal készült a férfiaknak a Gucci 2019-benhttp://www.life.hu/trend/20181002-borbugyival-es-flittercsodakkal-keszult-a-ferfiaknak-a-gucci-2019ben.htmlVirágos otthonka, hatalmas nyakláncok és szuszpenzor - ezek mind szerepelnek a Gucii 2019-es férfi kollekciójában. A márka megdöbbentette kreációival a divatrajongókat. TrendOrigoIszak Eszter megmutatta, mennyire formás a fenekehttp://www.life.hu/trend/20181002-iszak-eszter-megmutatta-mennyire-formas-a-feneke.htmlSpanyolországba menekült a hideg elől Iszak Eszter. A gyönyörű műsorvezető bikiniben mutatta meg formás fenekét. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.