Heti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek ki

Forrás: NORTHFOTO -
Robert Pattinson trendjelentés vörös szőnyeg Eva Longoria Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket!
  • Eva Longoria visszatérése

Eva Longoria június végén adott életet első gyermekének. Azóta csak egyszer jelent meg vörös szőnyeges eseményen, a héten azonban kétszer is láthattuk. A Global Gift gálán, és tiszteletbeli modellként a L'Oreal párizsi divatbemutatóján. A színésznő azonban mindkét eseményen borzasztó előnytelen ruhát viselt, ami csak szélesítette az egyébként csodás alakú anyukát.

Eva Longoria Forrás: Getty Images, Northfoto
  • A legextrémebb szerelések

Az amerikai rapper, Chanel West Coasta a Venom premierjére választotta ezt a piros színekkel játszó, műbőr melltartóval kiegészített extrém szerelést. Olga Kurylenko szintén műbőrt választott, csak éppen lilában. Az overált tollak díszítették.

Chanel West Coasta és Olga Kurylenko Forrás: Getty Images, Northfoto
  • A legfurcsább férfiruhák

A férfiak is kitűntek ezen a héten vörös szőnyeges szerelésükkel, habár sajnos nem pozitív értelemben. Mark Foster piros öltönyét sem szerettük, de Robert Pattinson rövidnadrágos öltönye is rendesen meglepett minket.

Mark Foster és Robert Pattinson Forrás: Getty Images
  • Sokkoló celebpár

Robert Pattinson szerelése azonban sehol sincs ahhoz képest, amit a héten Jennifer Lopeztől és pasijától, Alex Rodrigueztől láthattunk. A pár egy Las Vegas-i eseményen tűnt fel, az énekesnő metál overálban, rózsaszínbe hajló ocelotmintás kabátban és hozzá passzoló táskával vonult a vörös szőnyegen. Pasija sem maradt el mögötte, ő csupa rózsaszín öltönyben pózolt mellette.

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez Forrás: NORTHFOTO
Judith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigoMi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! TrendOrigoŐszi cipők 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20180927-oszi-cipok-tizezer-forint-alatt.htmlVálogass a legújabb őszi cipőtrendek között, mégpedig a legjobb áron. Nézd meg a bazárunkat, inspirálódj, és találd meg a kedvenc fazonodat! TrendOrigoElképesztően dögösek voltak a magyar modellek a divathetek kifutóinhttp://www.life.hu/trend/20180928-mihalik-eniko-palvin-barbi-es-szikszai-johanna-is-felvonulta-az-europai-dvatheteken.htmlJavában dübörögnek az európai nagyvárosokban a divathetek. Szerencsére magyar modellekből sincs hiány, Mihalik Enikő, Palvin Barbi és Szikszai Johanna is megjelentek egy-egy bemutatón, és nem is akármilyen ruhákban. TrendOrigoVanílialila: ez a hajszín lesz az őszi szezon legnagyobb kedvencehttp://www.life.hu/trend/20180927-a-vanilia-lila-az-osz-kedvenc-haszine.htmlTudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.