Oroszország manikűr fésűkagyló haj szőr köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számtalan elképesztő körömötlettel állt már elő az oroszországi Nail Sunny szalon. Most a kifésülhető körmöket mutatták be egy videóban. 

A Ten Daily cikke szerint az oroszországi Nail Sunny manikűrszalon egy újabb elképesztő ötlettel állt elő. A szalon munkatársai ugyanis nem maradnak meg a hagyományos körmök és manikűröknél, hanem olyakor bemutatnak valami extrém variációt is.

Így halloweenhez közeledvén pedig megmutatták, milyen az, amikor valaki hajból készült manikűrt hord. Gépeléshez biztosan nem ideális, sőt, mozgólépcsőn sem ajánlatos vele közlekedni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Halloween Hairstyle nails - yay or nay?

Nail Sunny (@nail_sunny) által megosztott bejegyzés,

Kényelmes magassarkú? Igenis létezik!http://www.life.hu/trend/20181004-letezik-a-kenyelmes-magassarku-igy-talalhatod-meg.htmlA mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni. Szerintünk márpedig úgy a legjobb szépnek lenni, ha még szenvedni sem kell érte, ha szépség és kényelem kéz a kézben járnak. Ezúttal a magassarkúkról kialakult mítoszt romboljuk le. TrendOrigoKim Kardashian megint túllőtt a célon: bikinije alig takarja intim testrészeithttp://www.life.hu/trend/20181007-kim-kardashian-megint-tullott-a-celon-bikinije-alig-takarja-intim-testreszeit.htmlNem aratott osztatlan sikert az Instagramon Kim Kardashian, miután közelről mutatta meg szinte meztelen testét. A bimbóit alig takaró, bikininek aligha nevezthető ruhadarabban pózól, lábait jó nagy terpeszbe vágva. TrendHeti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek kihttp://www.life.hu/trend/20181005-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-lopez-eva-longoria-robert-pattinson.htmlA múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket! Trend--Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas meztelenül hívta fel a figyelmet a túlhalászatrahttp://www.life.hu/trend/20181005-harry-herceg-volt-kedvese-cressida-bonas-meztelenul-hivta-fel-a-figyelmet-a-tulhalaszatra.htmlA túlhalászatra hívja fel a figyelmet más hírességekkel együtt Harry herceg volt kedvese, Cressida Bonas modell. Trend--Ledobta a textilt a várandós Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181005-ledobta-a-textilt-a-varandos-kiss-ramona-foto.htmlRami a közösségi oldalán mutatta meg a fehérneműs képet.Trend--Judith Leiber, egy magyar táskatervező, akit imádtak a hollywoodi sztárokhttp://www.life.hu/trend/20181004-judith-leiber-magyar-taskatervezo-a-hollywoodi-hiressegek-kedvence.htmlLehet, hogy nem cseng túlságosan ismerősen Judith Leieber neve, pedig a leghíresebb magyar származású táskatervezőről van szó, aki New Yorkba költözve megvalósította az amerikai álmot. Táskái megjelentek a Szex és New York című sorozatban, de mai napig is rendszeresen ott van a vörös szőnyegen, kedvenc sztárjaink kezében. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.