fashion week Katalin hercegné ruha Vilmos herceg szülési szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné ezúttal egy lila ruhában tündökölt Londonban. Az alattvalók szava szinte elakadt.

Egy hete írtunk róla, hogyvéget ért Katalin hercegné szülési szabadsága és immár a második hivatalos feladatán is túl van. Vilmos herceggel ezúttal Londonban jelentek meg és az alattvalók azonnal kiszúrták, hogy a hercegné újra egy régi ruháját viselte.

A lila darab tavaly már volt egyszer rajta, őt azonban ez egyáltalán nem érdekelte. Valószínűleg a rajongók is megbocsátották ezt neki, hiszen remekül állt rajta, csak úgy ragyogott.

Katalin hercegnén mesésen állt a lila ruha Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Stuart C. Wilson

Csak úgy ragyogott Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Pszichológus lehet Várkonyi Andrea új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-pszichologust-lehet-varkonyi-andrea-uj-kedvese.htmlAzt már tudni lehet, hogy 12 év után szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy ki lehet a csinos műsorvezetőnő új kedvese. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoEgy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoPánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-panikrohamot-kapott-toth-andi-a-legbatrabb-paros-forgatasan.htmlPánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő. TV + SztárokOrigoÍgy élnek a milliomos sztárcsemeték: Tom Cruise és Nicole Kidman gyereke fodrásznak állthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-igy-elnek-a-milliomos-sztarcsemetek.htmlHíres szülők gyermekeként könnyű is boldogulni, meg nem is. A sikereiket ugyanis sokan nem ismerik el, ha azonban nem csinálnak semmit, csak élősködnek a szülők pénzén, akkor azért éri őket kritika. Persze sajnálni azért nem kell a sztárcsemetéket, hiszen a legtöbben jól feltalálják magukat. Van, aki követte szüleit, és sikeresen saját karriert épített, de van olyan is, aki a lehető legtávolabb került a híres anyukától és apukától. Így élnek a gazdag világsztárok gyermekei. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.