Kiszel Tünde megszavaztatta rajongóit, melyik hajszín áll neki jobban

frizura Kiszel Tünde vélemény szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde képtelen eldönteni, hogy szőke vagy barna legyen. Rajongói segítségét kérte.

Kiszel Tünde két fotót töltött fel magáról a közösségi oldalra. Az egyiken barna, míg a másikon szőke hajjal látható. A naptárdíva képtelen dönteni, hogy melyiket válassza, melyik áll neki jobban, ezért feltette a kérdést a rajongóinak.

A kommentek alapján úgy tűnik, hogy a többség a barnára szavazott, ugyanakkor voltak olyanok, akik szerint mindkettő egyformán jó, és bármelyiket is válassza, istennő marad.

Íme, az első fotó Kollányi Zsuzsiról és kisbabájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-ime-az-elso-foto-kollanyi-zsuzsirol-es-kisbabajarol.htmlKollányi Zsuzsi augusztusban adott életet gyermekének, ám képet eddig még nem mutatott róla: íme, az első, bár ebből sem látszik sok. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPszichológus lehet Várkonyi Andrea új kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-pszichologust-lehet-varkonyi-andrea-uj-kedvese.htmlAzt már tudni lehet, hogy 12 év után szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy ki lehet a csinos műsorvezetőnő új kedvese. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEgy svéd nő azt állítja, George Michaeltől született gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-egy-sved-no-azt-allitja-george-michaeltol-szuletett-gyermeke.htmlEgy svéd nő azt állítja, hogy 1997-ben teherbe esett George Michaeltől: a zenész állítólag anyagilag is támogatta őket. TV + Sztárok--Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoRepül az idő: Berki Jack már iskoláshttp://www.life.hu/sztarok/20181008-repul-az-ido-berki-jack-mar-iskolas.htmlMint az a nemrégiben megtartott Influencer Fesztiválon is kiderült, az állatok körében is egyre gyakoribb, hogy saját Instagram profillal rendelkeznek. Közülük a legnépszerűbbek egyike Berki Jack, Berki Krisztián és Berki Mazsi közös francia bulldogja. Jack jólnevelt, okos, tanulékony kutya, így mindig könnyen elsajátítja az iskola aktuális leckéjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.