American Music Awards trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este adták át az American Music Awards zenei díjakat. Az eseményre természetesen vörös szőnyegen érkeztek a hollywoodi sztárok. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket!
Jennifer Lopez Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Taylor Swift nem mutatott újat, láttuk már korábban is hasonló diszkógömb ruhában.
Taylor Swift Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Vanessa Hudgens letisztult pasztell ruhája elegáns választás volt, de jó lett volna még egy kis extra hozzá, akár kiegészítőben, vagy sminkben.
Vanessa Hudgens Forrás: FilmMagic/2018 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin
  • Mielőtt unalomba fulladt volna a vörös szőnyeg, megjelent Cardi B, ebben a grandiózus virágos szerelésben. Imádtuk!
Cardi B Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Máskor Rita Ora szokott az este fénypontja lenni, általában egy sokkoló szereléssel. Ehhez képest most nagyon más stílust választott, szinte rá sem ismertünk. A megszokotthoz képest kissé unalmas volt ez a ruha.
Rita Ora Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Nem mondható ez el Poppy outfitjéről, aki egy maszkkal vette be a vörös szőnyeget.
Poppy Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Heidi Klum stílusáért manapság nem vagyunk oda, habár ez a fekete ruha nem rossz, az egykori modellt kicsit öregítette.
Heidi Klum Forrás: Getty Images For dcp/2018 Kevin Mazur/Kevin Mazur
  • Dua Lipa fehér ruhájának imádjuk a szabását, és nagyon jól is állt az énekesnőnek.
Dua Lipa Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Frazer Harrison
Őszi blézermánia: ezek a legmenőbb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181009-valassz-blezert-oszre.htmlAz olyan enyhe őszi napokon, mint amilyenekben manapság járunk, bőven elég egy kis farmerdzsekit magunkra kapni reggel, vagy ha valami igazán extrára vágysz, akkor ideje beszerezni egy blézert. TrendOrigoHeti trendjelentés: Jennifer Lopez és pasija botrányosan néztek kihttp://www.life.hu/trend/20181005-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-lopez-eva-longoria-robert-pattinson.htmlA múlt hét jobbnál jobb vörös szőnyeges eseményei után a héten kevesebb rendezvény volt, de azért sokkoló outfitekből így sem volt hiány. Mutatjuk őket! Trend--Kényelmes magassarkú? Igenis létezik!http://www.life.hu/trend/20181004-letezik-a-kenyelmes-magassarku-igy-talalhatod-meg.htmlA mondás úgy tartja, a szépségért meg kell szenvedni. Szerintünk márpedig úgy a legjobb szépnek lenni, ha még szenvedni sem kell érte, ha szépség és kényelem kéz a kézben járnak. Ezúttal a magassarkúkról kialakult mítoszt romboljuk le. TrendOrigoKörömtrendek: a 10 legszebb szín az őszi szezonrahttp://www.life.hu/trend/20181001-a-10-legszebb-koromlakk-szin-az-oszi-szezonra.htmlKíváncsi vagy rá, melyek lesznek az őszi szezon legvagányabb körömlakk trendjei? Szebbnél szebb színek várnak rád, amelyek közül biztosan megtalálod a kedvencedet. Mutatjuk is a kínálatot! TrendOrigoMi mindenre lehet használni egy sálat? 8 trendi ötlet!http://www.life.hu/trend/20181001-egy-selyemsal-es-8-felhasznalasi-mod.htmlMi mindenre lehet felhasználni egy klasszikus selyemkendőt? Csak egy kis kretivitásra van szükség, hogy kiszakadjunk a megszokott keretekből, és egy sálat akár óraszíjként, vagy táskaként gondoljunk újra. A Marie Claire munkatársának, Julia Gallnak köszönhetően a selyemkendő lett az új kedvenc kiegészítőnk: ismerd meg a divatszerkesztő vagány ötleteit! TrendOrigoVanílialila: ez a hajszín lesz az őszi szezon legnagyobb kedvencehttp://www.life.hu/trend/20180927-a-vanilia-lila-az-osz-kedvenc-haszine.htmlTudtuk, hogy ősszel visszatérnek a kardigánok, a műszőrmék és a tweed anyagok, egyvalamit azonban nem láttunk jönni: a frissen berobbant új hajtrendet. Viszont ezzel sem kellett sokáig szemeznünk, hogy beleszeressünk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.