Ezek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!

frizura haj ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk!
  • Krémszőke

A krémesen szőke haj, ami például Reese Witherspoonak is nagy kedvence, ideális választás, ha nyárra nagyon kiszőkítetted a hajad, most pedig túlságosan drámai beavatkozások nélkül szeretnél egy kicsit mélyebb túnust adni a tincseidnek.

Reese Witherspoon, Kirsten Dunst Forrás: Getty Images
  • Bronde

2015 nyarán robbant be ez az árnyalat, idén ősszel pedig újra nagy divat lett. Lényegében a barna és a szőke tökéletes összemosásáról van szó, egyik árnyalat sem tolakodik előtérbe. Tökéletes választás, akár szőke, akár barna vagy és még soha nem festetted a hajad. Kezd ezzel az árnyalattal, és élvezd a lágyságát, letisztultságát.

Chrissy Teigen, Jessica Alba Forrás: Getty Images
  • Karamell tincsek

Ha sötétbarna hajad van, amit szeretnél egy kicsit szelídíteni, lágyítani, akkor próbáld ki a benne a világosabb, melegebb árnyalatú tincseket.

Beyonce, Ciara Forrás: Getty Images
  • Hollófekete

A mély fekete árnyalat is visszatért az idei szezonban. Jó tudni, hogy nem mindenkinek áll jól ez a sötét szín, így érdemes előtte a fodrászoddal konzultálni és kikérni a véleményét.

Dua Lipa, Jennifer Hudson Forrás: Getty Images
  • Sötét hajtövek

Nem éppen ombre hajról van szó, hiszen nincsen benne semmiféle átmenet. A hajtövek sötétek, a hajvégek pedig világosak, a kettő között éles határ van. Jól látszik ez például Hailey Baldwin frizurájánál.

Hailey Baldwin, Sofia Boutella Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.