Megküzdöttek a széllel a vendégek Eugénia hercegnő esküvőjén

esküvő Pippa Middleton Eugénia hercegnő Katalin hercegné Jack Brooksbank Szél villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a királyi esküvőkön minden óramű pontossággal működik. Minden tökéletes és gyönyörű. Egy valamit azonban sem ők, sem a szigorú biztonságiak nem irányíthatnak: az időjárást. A szél gondoskodott róla, hogy a Eugénia hercegnő nagy napja ne legyen problémamentes. 

II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő pénteken ment hozzá kedveséhez, Jack Brooksbank borkereskedőhöz. A menyasszony egy csodás ruhát viselt, amelyet brit tervezők álmodtak meg, ehhez pedig nagymamája adott kölcsön egy gyönyörű tiarát.

A királyi család tagjai is megjelentek az esküvőn, így láthattuk a királynőt, Vilmos herceget és Katalin hercegnét, valamint Harry herceget és Meghan hercegnét is, akinél femerült a gyanú, hogy talán kisbabát vár. De képviseltette magát számos híresség is.

Ám egy dolgot nem irányíthattak az esküvőn: az időjárást. Szinte az összes vendégnek meggyűlt vele a baja. Az egyik vendég még bugyit is villantott.

A 9 hónapos várandós Pippa Middleton kalapját féltette Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Chelsy Davy, Harry herceg volt kedvese is megjelent az esküvőn Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Vilmos és Katalin jót mulattak a szeszélyes időjáráson Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A villantás elkerülhetetlen volt Forrás: RTL Híradó

Heti trendjelentés: Katy Perry Barbie babának öltözötthttp://www.life.hu/trend/20181012-heti-trendjelentes-szerepel-benne-katy-perry-katy-holmes-miranda-kerr.htmlA hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye az American Music Awards volt, habár ezen kívül is volt pár izgalmasabb premier és gála. Mutatjuk a legizgalmasabb outfiteket! Trend--Fürdőruhában mutatta meg fenekét Singh Viki: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181012-furdoruhaban-mutatta-meg-feneket-singh-viki.htmlSingh Viki feneke egyre formásabb: ezúttal fürdőruhában mutatta meg magát. TrendOrigoCsodás ruhában ment férjhez Eugénia hercegnő, Erzsébet királynő unokájahttp://www.life.hu/trend/20181012-csodas-ruhaban-ment-ferjhez-eugenia-hercegno-erzsebet-kiralyno-unokaja.htmlÖsszeházasodott Eugénia hercegnő, II. Erzsébet brit királynő unokája és Jack Brooksbank. A királyi család Twitter-oldalán élőben közvetítik a grandiózus napot. Már azt is tudni lehet, milyen csodás ruhában mondta ki az igent a hercegnő. Trend--Extrém hajat villantott Gáspár Evelin: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181012-extrem-hajat-villantott-gaspar-evelin.htmlGáspár Evelin extrém frizurát villantott: rajongóinak nagyon tetszik a végeredmény. TrendOrigoEzek a legszebb hajszínek az őszi szezonban! Próbáld ki a kedvencedet!http://www.life.hu/trend/20181011-ezek-a-legszebb-hajszinek-az-oszi-szezonban.htmlAzt már tudjuk, hogy ha az őszi hajtrendek közül az egyik legextrémebb a vaníliailila árnyalat. Ha azonban valami visszafogottabbra, mégis divatosra vágysz, akkor a következő színeket ajánljuk! TrendOrigoTevepatavillantó bugyi az új trendhttp://www.life.hu/trend/20181011-tevepatavillanto-bugyi-az-uj-trend.htmlElképesztő új trend hódít a hölgyek körében: újabban tevepatavillantó bugyit hordanak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.