Sütő Enikő megmutatta magát bikiniben: szexi fotók

modell Sütő Enikő bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő lassan 60 éves, de évtizedeket letagadhatna. Bikiniben mutatta meg magát és elmesélte, mi a titka.

Sütő Enikő harmóniában van önmagával, ami egyértelműen látszik is rajta. A helyes táplálkozás mellett fontosnak tartja azt is, hogy az ember minőségi időt töltsön önmagával, így könnyebb a feltöltődés és boldogabbak is leszünk.

Sütő Enikő bikiniben Forrás: VASS IMRE HARKAFOTO/Vass Imre Harkafoto

"Szerencsére a boldogság tanulható: magam is tudatosan törekszem arra, hogy legyen időm átgondolni mindazt, amin az életemben még változtatni kellene. Ehhez a belső munkához ideális környezetet biztosít Harkány, amelynek természeti adottságai, így híres gyógyvize, mediterrán klímája és hatalmas ősparkja is kivételesek, emellett számos természetes gyógymódot, kezelést is ki lehet helyben próbálni. Már egy-két nap is elég volt számomra, hogy teljesen feltöltődjek"- mesélte a gyönyörű sztár.

Mariah Carey vékonyabb mint 20 éve: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181014-mariah-carey-vekonyabb-mint-20-eve-foto.htmlMariah Carey gyomorműtéttel fogyott ismét karcsúra. A szexi énekesnő azóta nem győzi mutogatni magát.Ez Zsír!--Eugénia hercegnő nagyon lefogyott esküvőjére: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181011-eugenia-hercegno-nagyon-lefogyott-eskuvojere.htmlEugénia hercegnő már hónapokkal ezelőtt elkezdett készülni esküvőjére, méghozzá komoly fogyókúrával: az eredmény magáért beszél. Ez Zsír!--A jojóeffektus előrébb hozhatja a halálodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-a-jojo-effektus-jojo-dieta-szivrohamhoz-halalhoz-vezethet.htmlEgy új tanulmány szerint a súly, a vérnyomás és a koleszterin ingadozása növelheti a szívroham és a stroke kockázatát. Ez Zsír!OrigoKiderült, mi lehet a túlsúly okahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181012-kiderult-mi-lehet-a-tulsuly-oka.htmlMeglepő következtetésre jutottak a kutatók: a túlsúly oka nem a jóllakottságért felelős leptin nevű hormon szállításának zavarában rejtőzhet, hanem az idegsejtekben. Ez Zsír!OrigoEgészséges recept: gyümölcssaláta gnocchivalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-recept-gyumolcssalata-gnocchival.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla szextilalommal akarja fogyásra bírni párjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-megyeri-csilla-szextilalommal-akarja-fogyasra-birni-parjat.htmlJópár kilót felszedett az utóbbi hónapokban Megyeri Csilla párja, Zsolt. A műsorvezető most úgy döntött, hogy szextilalommal motiválja a fogyásra. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.