Kiderült, milyen volt Eugénia hercegnő második esküvői ruhája

fashion week esküvő Eugénia hercegnő esküvői ruha ruha Jack Brooksbank
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsajtó Eugénia hercengő esküvőjétől volt hangos. Egyre több részletet tudhattunk Erzsébet királynő unokájának nagy napjáról. Most már azt is tundi lehet, milyen volt a második esküvői ruhája, melyet a fogadáson viselt. 

Férjhez ment II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya, Eugénia hercegnő. Egy polgári családból származó tehetős borkereskedőhöz, Jack Brooksbankhez ment hozzá. A hercegnő csodás esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent, melyhez a tiarát nagymamája adta kölcsön.

A British Vogue most Instagram-oldalán tette közzé, milyen volt a gyönyörű menyasszony második esküvői ruhája, melyet a ceremónia utáni fogadáson viselt. Az elegáns, lágy esésű ruhát Zac Posen tervezte. A tervező saját közösségi oldalán is megosztotta munkáját. Mint mondta: megtiszteltetés volt számára, hogy ő készíthette el a hercegnő ruháját.

Cipőtrendek az őszi-téli szezonra: ezeket a fazonokat keresd!http://www.life.hu/trend/20181011-cipotrendek-az-oszi-teli-szezonra-ezeket-a-fazonokat-keresd.htmlAnnyira változatos, annyira sokszínű az idei őszi-téli cipőtrend, hogy most mindenki megtalálhatja azt a stílust, amit igazán örömmel tud viselni. Mi a következőket ajánljuk! TrendOrigoPalvin Barbi ismét szerepelni fog a Victoria's Secret sztárjai között: így tudattahttp://www.life.hu/trend/20181014-palvin-barbi-ismet-szerepelni-fog-a-victorias-secret-sztarjai-kozott-igy-tudatta.htmlPalvin Barbi ismét helyet kapott a világ legjobbjai között: szerepelni fog a Victoria's Secret kampányban. Trend--Dukai Regina régi képpel nosztalgiázott: ultra rövid, platina szőke haja volthttp://www.life.hu/trend/20181014-dukai-regina-regi-keppel-nosztalgiazott-ultra-rovid-platina-szoke-haja-volt.htmlDukai Regina szüleivel tölti a hétvégét Kapuváron és előkerült néhány régi fotó, amiket múltidézés céljából közösségi oldalán is megosztott.Trend--Kapás Boglárka nagyon szexin ringatózik a vízenhttp://www.life.hu/trend/20181014-kapas-boglarka-nagyon-szexin-ringatozik-a-vizen.htmlSokak kedvence Kapás Boglárka úszónő, aki most megmutatta, hogy senki nem ringatózik olyan szexin a vízen, mint ő. Trend--Fresh Andit csodás ajándékkal lepte meg szerelmehttp://www.life.hu/trend/20181014-fresh-andit-csodas-ajandekkal-lepte-meg-szerelme.htmlVillányi Andrea, azaz Fresh Andi Los Angeles-ben nyaral barátnőjénél. Szerelme azonban kitalálta, hogyan lephetné meg egy csodás ajándékkal leküzde a távolságot. TrendOrigoVajna Timi modellkedett: ilyen szexi és merész összeállításban még nem láttuk a celebethttp://www.life.hu/trend/20181014-vajna-timi-modellkedett-ilyen-szexi-es-meresz-osszeallitasban-meg-nem-lattuk-a-celebet.htmlVajna Timi egy fotózáson vett részt, ahol olyan dögös szetteket húzott, hogy elakadt a lélegzetünk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.