Kifutóra lép Ónodi Eszter

Forrás: Dombóvári Judit -
fashion week modell kifutó Ónodi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter színésznő modelltehetségét is megvillantja novemberben: a divatnapokon a kifutón bizonyíthat.

Ónodi Eszter színművésznő ízig-vérig nő, aki egy könnyed kerékpáros szettben és egy csodálatos estélyiben is magára vonzza a tekinteteket. November 3-án a Millenáris Parkban egy látványos Celeni kreációban lép majd a tízedik, jubileumi születésnapját ünneplő Marie Claire Fashion Days kifutójára, ahol már visszatérő vendégnek számít.

Ónodi Eszter kifutóra lép Forrás: Dombóvári Judit

Ha kicsit visszagondolok az elmúlt tíz évemre, nagyon sok minden történt velem és szerencsére büszkeségekből sem volt hiány. Természetesen a fiamra vagyok a legbüszkébb, aki februárban már 13 éves lesz és egy igazi csoda az életemben. Ha a karrieremre gondolok, az egyik legmeghatározóbb momentum számomra az Aranyélet sikere, melynek premier gáláján szintén egy gyönyörű Celeni darabban jelentem meg. Álmomban sem gondoltam volna még akkor, hogy három év alatt ilyen magas szintre jutunk és ennyi embernek tudunk örömet okozni a sorozattal.

A másik nagy szerelmem a színház világa, immáron 20 éve vagyok a Katona József Színház állandó társulati tagja, melyből az utolsó két év rendkívül meghatározó számomra. Három éve kaptam a Nóra című előadás címszerepét, ami igazi sikerszéria lett. Mindemellett büszke vagyok arra, hogy 43 évesen lefutottam a félmaratont, aktív, sportos életet élek, ha csak tehetem, mindenhová kerékpárral járok. Ma már 45 éves vagyok és szerencsére még mindig igényt tartanak rám női magazinok címlapján és divatesemények kifutóján" – meséli Ónodi Eszter.

Meghan Markle és Harry herceg gépébe belecsapott a villámhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-meghan-markle-es-harry-herceg-gepebe-belecsapott-a-villam.htmlHarry herceg és Meghan Markle magángéppel utaztak, de a hírek szerint villám csapott a repülőbe. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Majka szerint Pintér Tibor már 20 éve égeti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181015-sztarban-sztar-majka-szerint-pinter-tibor-mar-20-eve-egeti-magat.htmlMajka őszintén véleményezte Pintér Tibor produkcióját a Sztárban sztárban: kemény beszólás hangzott el. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Csonka András megalázottnak érzi magát Szalay Bence produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-csonka-andras-megalazottnak-erzi-magat-szalay-bence-produkcioja-utan.htmlCsonka András Ding Dong című dalát adta elő Szalay Bence a Szenzációs négyesben, ám a szöveget nem tudta. A színész Facebookon reagált a produkcióra, és a zsűri értékelésére is. TV + Sztárok--Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoCurtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigoBódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.