Ezekkel a jelekkel árulta el Meghan Markle, hogy babát vár

terhesség Meghan Markle Jelek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy testbeszéd-szakértő szerint Meghan Markle már hetekkel ezelőtt apró jelekkel tudatta, hogy babát vár. Csak ez eddig senkinek nem tűnt fel.

Judi James testbeszéd-szakértő a The Sunnak elárulta, Meghan Markle már hetekkel ezelőtt apró jelekkel tudatta a világgal, hogy kisbabát vár.

Az első jel, ami gyanús lehetett, hogy a hercegné az utóbbi időben rendre apró retiküllel jelent meg, amit gyakran maga előtt tartott, ezzel is elvonva a figyelmet a kerekedő hasáról.

Meghan Markle és a retikülje Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Amikor pedig Eugénia esküvőjén kiszállt az autóból, a retikül mellett egy másik trükköt is bevetett: kezébe fogta a kesztyűit is, a másik kezét pedig egyből az arcához emelte, hogy oda vonzza a tekinteteket.

Harry gyakran fejezi ki szerelmét mozdulatokkal is, ám az utóbbi hetekben mintha a szokásosnál is jobban óvta volna feleségét: több hivatalos eseményen is finoman a hátára, derekára tette a kezét.

Emellett árulkodó lehetett Meghan hajviselete is: ahogyan az sok újdonsült édesanyánál előfordul, hirtelen hajviseletet változtatott és az egyik eseményen kivasalt, szögegyenes hajjal jelent meg.

Hirtelen egyenes hajra váltott Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.