Meghan Markle elbúcsúzott ikonikus magassarkújától: fotó

Forrás: AFP/Julian Smith -
Meghan Markle magassarkú terhes cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja jelentette be Meghan Markle, hogy várandós, azóta már nem is rejtegeti még aprócska pocakját. Az viszont már világosan látszik, hogy a jól megszokott öltözködésén változtatott kicsit: elbúcsúzott a magas sarkaktól. 

Meghan Markle terhessége csak néhány napja vált hivatalossá, bár már régóta pletykáltak arró, hogy várandós lehet a hercegné. Eddig azonban ahogy lehetett, takarta Meghan a pocakját, a bejelentés után már azonban büszkén mutogatja, és látszik, hogy már öltözködése is változott, a várandóssághoz idomult.

Meghan Markle lapos cipőt húzott Forrás: AFP/Julian Smith

Bár ikonikus stílusán nem változtatott, egy szeretett és folyton viselt darabot azonban lecserélt, méghozzá a magas sarkakat. Nem sokszor lehetett eddig Meghan Markle-t lapos cipőben látni, de legutóbbi nyilvános megjelenésén már azt viselt!

Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúció

Május 19-én esküdött örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle, de nem most lett igazi hercegné: a stílusa alapján egész életében erre a szerepre készült az egykori színésznő. Nézd meg, Meghan Markle stílusevolúcióját.

Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Ezekkel a jelekkel árulta el Meghan Markle, hogy babát várhttp://www.life.hu/trend/20181017-ezekkel-a-jelekkel-arulta-el-meghan-markle-hogy-babat-var.htmlEgy testbeszéd-szakértő szerint Meghan Markle már hetekkel ezelőtt apró jelekkel tudatta, hogy babát vár. Csak ez eddig senkinek nem tűnt fel. Trend--Diana hercegnő ékszereit viselte Meghan Marklehttp://www.life.hu/trend/20181016-diana-hercegno-ekszereit-viselte-meghan-markle.htmlMeghan Markle egy kedves gesztussal emlékezett meg férje, Harry herceg édesanyjáról, Dianáról. Trend--Palvin Barbit fehérneműben fotózták az egyik világmárkánakhttp://www.life.hu/trend/20181016-palvin-barbit-fehernemuben-fotoztak-az-egyik-vilagmarkanak.htmlA gyönyörű magyar modellt, Palvin Barbarát újra a Victoria's Secretnek fotózták, méghozzá fehérneműben. A csodaszép modell fotójától felforr a levegő. Trend--Kutatók 1700 éves egyiptomi zoknit vizsgáltakhttp://www.life.hu/trend/20181016-kutatok-1700-eves-egyiptomi-zoknit-vizsgaltak.htmlEgy 1700 évvel ezelőtt viselt zoknit fedeztek fel, amelyet a vizsgálatok szerint valószínűleg egy gyermek hordhatott. Az egyiptomi ruhaneműnek élénk színei voltak, és szandával együtt viselték. TrendOrigoPalvin Barbi csodaszép a Vogue címlapján: magyar divatfotós fotóztahttp://www.life.hu/trend/20181015-palvin-barbit-tombor-zoltan-fotozta-a-taiwani-voguenak.htmlPalvin Barbi körül zajlik az élet. Rengeteg pozitív dolog történt a magyar modellel az elmúlt hónapokban, most ráadásul egy szuper fotósorozat is készült róla a Vogue számára, amit egy magyar divatfotós, Tombor Zoltán készített. Igazi magyar kollaboráció a divatvilágból! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.