Gáspár Evelin smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a fotó verte ki a biztosítékot.

A smink csodákra képes, írta Evelin a fotójához, amely ezúttal nem nyerte el a követői tetszését. Gáspár Győző lánya most nem kapott hízelgő kömmenteket:

"Igen [csodákra], 20 évvel tűnsz öregebbnek"

"Nem tudom... valahogy mintha most pont nem vált volna be"

"Öregít egy picikét... nem bántásból, de szerintem te smink nélkül is gyönyörű vagy"

"Kicsit múmiás"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Smink csodákra képes. #makeupby @beautymakerbypp

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Csak show és más semmi: új frizurával, bomba alakkal lépett színpadra Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20181020-csak-show-es-mas-semmi-uj-frizuraval-bomba-alakkal-lepett-szinpadra-liptai-claudia.htmlCsak úgy tündökölt a TV2 szuperprodukciója, a Csak show és más semmi műsorvezetőjeként Liptai Claudia. TrendOrigoKiakadtak a Survivor nézői: miért kötelező a fenékmutogatás a játékbanhttp://www.life.hu/trend/20181020-kiakadtak-a-survivor-nezoi-miert-kotelezo-a-fenekmutogatas-a-jatekban.htmlAmióta elkezdődött a műsor, pörög a Survivor Facebook-oldala. Az is lehet tudni, hogy a nézők mely játékosokkal szimpatizálnak a leginkább, és azt is, hogy adásról adásra ki az, akit nem kedvelnek és miért. TrendOrigoDögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--Okok, amiért gyorsan zsírosodik a hajhttp://www.life.hu/trend/20180724-okok-amiert-gyorsan-zsirosodik-a-haj.htmlA zsíros haj nagyon sok esetben nem az igénytelenség jele, de mindenképpen csúnya és kellemetlen. Most tippeket adunk ahhoz: hogyan próbáld minél tovább megőrizni a hajad frissességét. Trend--Fürdőruhában meg mutatta meg vékonyka testét Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20180729-furdoruhaban-meg-mutatta-vekonyka-testet-cinthya-dictator.htmlOrigo5 hiba, amit hajmosás közben sokan elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20180722-5-hiba-amit-hajmosas-kozben-sokan-elkovetnek-sampon-adalekok.htmlA hajmosás: a napi rutin része, mégis könnyű "rosszul csinálni". Elmondjuk, mik a leggyakoribb hibák, és hogyan érdemes ápolni tincseinket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.