Kiakadtak a Survivor nézői: miért kötelező a fenékmutogatás a játékban

Forrás: RTL Klub -
bikini Survivor tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta elkezdődött a műsor, pörög a Survivor Facebook-oldala. Az is lehet tudni, hogy a nézők mely játékosokkal szimpatizálnak a leginkább, és azt is, hogy adásról adásra ki az, akit nem kedvelnek és miért. 

Persze, nem csak a játékosok jelleméről esik szó a közösségi oldalon, hanem a a kinézetükről is, főleg a lányok tangabikinis fenekéről.

Forrás: RTL Klub

"A castingon feltétel volt a tanga viselése? Én nem bánom, csak..." - teszi fel a kérdést egy kommentelő. "Szerintem a producer tette kötelezővé. Marha kényelmetlen lehet. Biztos #metoo mozgalom "erősítése" volt a cél, hisz a nők csak a fenekük mutogatásával érhetnek el valamit... Szánalmas, ha ezzel akarnak nagyobb nézettséget elérni" - olvasható egy másik hozzászólás, de olyan is volt, aki azt írja kifejezetten idegesíti a lányok félpucér popsija. "A tangás fürdőruha évek óta a "ciki" kategóriába tartozik..." - szögezte le egy kommentelő.

Szerinted is ciki a tangabikini?

Forrás: RTL Klub

Lukács Réka elmondta, odavannak a magyar pasikért a Miss Earth szépségverseny lányaihttp://www.life.hu/trend/20181020-lukacs-reka-elmondta-odavannak-a-magyar-pasikert-a-miss-earth-szepsegverseny-lanyai.htmlLukács Réka már több mint egy hete a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth versenyre. Elárulta, hogy a versenyzők nagy része a magyar férfiak sármját említette meg, ha Magyarország került szóba. TrendOrigo40 évesen meghalt Kyrzayda Rodriguez divatbloggerhttp://www.life.hu/trend/20180916-40-evesen-meghalt-kyrzayda-rodriguez-divatblogger-rakos-volt.htmlKyrzayda Rodriguez divarblogger 2017 óta küzdött a rákkal. Diagnózisa után is folyamatosan töltött fel tartalmakat a közösségi oldalára, és a betegségéről is nyíltan beszélt. TrendOrigoFalatnyi fehér miniszoknyában fotózták Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/trend/20180902-falatnyi-feher-miniszoknyaban-fotoztak-hosszu-katinka-uszonot.htmlHosszú Katinkáról a legtöbbször az úszodából vagy edzőteremből látni fotókat, ezért is különösen kincs, amikor utcai ruhában, pláne ilyen csinosban készül róla kép. Trend--Fürdőruhában élvezi a hosszú hétvégét Liluhttp://www.life.hu/trend/20180819-furdoruhaban-elvezi-a-hosszu-hetveget-lilu-musorvezeto.htmlLilu viselete a bizonyíték arra, hogy nem csak a bikini, de az egyrészes fürdőruha is lehet szuperszexi. Trend--Dögös fotón pózol Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20180811-dogos-foton-pozol-toth-gabi-kutyajaval-sanyival.htmlKiskutyájával, Sanyival fotózkodott Tóth Gabi. A kommentelők egy része azonban nem csupán a cukiságot díjazta a képen...Trend--5 hiba, amit hajmosás közben sokan elkövetnekhttp://www.life.hu/trend/20180722-5-hiba-amit-hajmosas-kozben-sokan-elkovetnek-sampon-adalekok.htmlA hajmosás: a napi rutin része, mégis könnyű "rosszul csinálni". Elmondjuk, mik a leggyakoribb hibák, és hogyan érdemes ápolni tincseinket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.