Kiakadtak a Survivor nézői: miért kötelező a fenékmutogatás a játékban

Forrás: RTL Klub -
bikini Survivor tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta elkezdődött a műsor, pörög a Survivor Facebook-oldala. Az is lehet tudni, hogy a nézők mely játékosokkal szimpatizálnak a leginkább, és azt is, hogy adásról adásra ki az, akit nem kedvelnek és miért. 

Persze, nem csak a játékosok jelleméről esik szó a közösségi oldalon, hanem a a kinézetükről is, főleg a lányok tangabikinis fenekéről.

Forrás: RTL Klub

"A castingon feltétel volt a tanga viselése? Én nem bánom, csak..." - teszi fel a kérdést egy kommentelő. "Szerintem a producer tette kötelezővé. Marha kényelmetlen lehet. Biztos #metoo mozgalom "erősítése" volt a cél, hisz a nők csak a fenekük mutogatásával érhetnek el valamit... Szánalmas, ha ezzel akarnak nagyobb nézettséget elérni" - olvasható egy másik hozzászólás, de olyan is volt, aki azt írja kifejezetten idegesíti a lányok félpucér popsija. "A tangás fürdőruha évek óta a "ciki" kategóriába tartozik..." - szögezte le egy kommentelő.

Szerinted is ciki a tangabikini?

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.