Ördög Nóra víz alatt, bikiniben mutatta meg törékeny idomait: fotó

fotó víz alatt Ördög Nóra bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a hosszú hétvégén családjával wellnessezni indult, ahonnan csak úgy ontják a cuki fotókat. Ezúttal Nórit leshetjük meg, ahogy a víz alatt pózol.

Ahogy posztjában is írta Nóri, ezen a hétvégén minden munkát félretettek férjével, és kizárólag a családjukra koncentráltak. Kirándultak, sétáltak és persze a medencében múlatták az időt. Egy ilyen fürdőzés alkalmával készült a szexi műsorvezetőről egy rendhagyó fotó: Nóri víz alatt, bikiniben mutatta meg, hogy még vicceskedés közben is szexi és gyönyörű.

Kiszel Tünde fehérneműben és egy átlátszó neglizsében fotózta magát az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-kiszel-tunde-fehernemuben-es-egy-atlatszo-neglizseben-fotozta-magat-az-agyban.htmlKiszel Tünde ágyból kívánt jó éjszakát követőinek: fehérneműben tette mindezt.TV + SztárokOrigoMeghan Markle elbúcsúzott ikonikus magassarkújától: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181018-meghan-markle-elbucsuzott-ikonikus-magassarkujatol.htmlNéhány napja jelentette be Meghan Markle, hogy várandós, azóta már nem is rejtegeti még aprócska pocakját. Az viszont már világosan látszik, hogy a jól megszokott öltözködésén változtatott kicsit: elbúcsúzott a magas sarkaktól. Trend--Számos híresség állt a szklerózis multiplexben szenvedő Selma Blair melléhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-szamos-hiresseg-allt-a-szklerozis-multiplexben-szenvedo-selma-blair-melle.htmlSzámos híresség, köztük Neil Patrick Harris is bátorító üzenetet küldött Selma Blair amerikai színésznőnek, aki a hétvégén jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: kamerák előtt sírta el magát Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-a-legbatrabb-paros-kamerak-elott-sirta-el-magat-nemeth-kristof.htmlRubint Réka után Németh Kristóf is összeomlott A legbátrabb páros forgatásán. TV + SztárokOrigo20 éves a Barátok közt: így nézett ki a Kertész család a sorozat indulásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-20-eves-a-baratok-kozt-igy-nezett-ki-a-kertesz-csalad-a-sorozat-indulasakor.html„Hát akkor kezdődjön az ünnepi hét! Húszéves a Barátok közt! Én meg huszoneggyel több” – írta a fotójához a Barátok közt egykori színésznője, Farkasházi Réka. TV + SztárokOrigoElhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.