Meghan Markle lenyűgöző ruhában villantotta meg terhespocakját: fotó

Forrás: WireImage/The Daily Mirror/Ian Vogler -
pocak Meghan Markle ruha terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle már nem titkolja terhességét, sőt, büszkén mutogatja kerekedő pocakját, ahogy tette ezt legutóbbi nyilvános megjelenésükön is. 

Meghan Markle terhességének hivatalos bejelentése óta már büszkén mutogatja terhespocakját, így tett a legutóbbi hivatalos megjelenésükön is. Ő és Harry herceg a Fidzsi-szigetekre utaztak, ahol egy elegáns vacsorán is részt vettek. A hercegné gyönyörű, világoskék ruhát választott az eseményre, amely láttatni engedte szépen kerekedő pocakját.

Meghan Markle büszkén mutatja meg kerekedő pocakját Forrás: WireImage/The Daily Mirror/Ian Vogler
Villámgyors manikűr 10 perc alatthttp://www.life.hu/trend/20181015-villamgyors-manikur-10-perc-alatt.htmlA köröm- és kézápolás akár egy kellemes énidős elfoglaltság is lehet, de olyan helyzet is előfordulhat, hogy nincs időnk a kényeztetésre, nagyjából 10 perc alatt kell tökéletessé varázsolni a körmeinket. Ehhez adunk most tippeket. TrendOrigoÚjra ledobta a textilt Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181023-ujra-ledobta-a-textilt-iszak-eszti.htmlIszak Eszti a közösségi oldalán ismét ledobta a textilt a rajongói legnagyobb örömére. TrendOrigoÍgy néz ki egy hónappal a szülés után Rachel Weiszhttp://www.life.hu/trend/20181022-igy-nez-ki-egy-honappal-a-szules-utan-rachel-weisz.htmlDaniel Craig és Rachel Weisz egy hónappal ezelőtt tudatta a világgal, hogy megszületett első közös gyermekük. Az újdonsült anyuka most először vett részt a szülés óta vörös szőnyeges eseményen. Trend--Heti trendjelentés: Lady Gaga mindenkit megríkatott a ruhájávalhttp://www.life.hu/trend/20181019-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-katie-holmes-katy-perry.htmlA fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre. Trend--Sütő Enikő soha többé nem botoxoltathttp://www.life.hu/trend/20181019-suto-eniko-soha-tobbe-nem-botoxoltat.htmlSütő Enikő elárulta, egyszer kipróbálta a botoxot, de nagy hiba volt... A kezelés után mellékhatások léptek fel nála. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huA szakáll teszi a férfit? Elképesztő átalakulásokhttp://www.life.hu/trend/20181019-borotvaltan-es-szakallal-elotte-utana-fotok.htmlRégen volt akkora trend a szakáll, mint manapság. Korábban azt gondoltuk, hogy a hipszter stílusban teljesedett ki, de aztán jöttek a favágó, azaz lumberszexuális pasik, és megkoronázták a szakálltrendet. Divat ide vagy oda, vannak olyan férfiak, akiknek trendektől függetlenül elképesztően jól áll az arcszőrzet, szinte más embert farag belőlük. Ilyen átalakulásokat mutatunk most! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.