Pásztor Anna ugyanazt a ruhát viselte, mint Dobó Kata

Dobó Kata baki ruha Pásztor Anna divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna koncertjén pont abba a ruhába bújt, amelyet Dobó Kata viselt egy hónappal ezelőtt.

A hírességek számára mindig kellemetlen, ha olyan ruhába bújnak, amelyet korábban más celeb is viselt már. Ezt a hibát most Pásztor Anna követte el.

Az énekesnő valószínűleg nem tudta, hogy azt a csipkés darabot, amelyet legutóbbi koncertjére választott, nemrég még Dobó Kata hordta. A színésznő egy divatbemutatón vonult végig a kifutón a szexi ruhakölteményben.

Szerinted melyiküknek áll jobban? Szavazz!

Melyiküknek áll jobban a ruha?

Egy újságíró állítja, Károly herceg tudta, hogy nagy hibát követ el, ha elveszi Dianáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-egy-ujsagiro-allitja-karoly-herceg-tudta-hogy-nagy-hibat-kovet-el-ha-elveszi-dianat.htmlHamarosan megjelenik Robert Jobson újságíró új könyve, amelyben a brit királyi család titkairól rántja le a leplet. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela együtt ünnepelte Natika szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-berki-krisztian-es-hodi-pamela-egyutt-unnepelte-natika-szulinapjat.htmlÚgy látszik, Berki Krisztián és Hódi Pamela végre rendezték korábbi nézeteltéréseiket és most együtt ünnepelték közös kislányuk, Nati születésnapját. TV + Sztárok--X-Faktor: kigúnyolták az interneten, most a mentorok elé állt Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-kigunyoltak-az-interneten-most-a-mentorok-ele-allt-krisztian.htmlOngai Krisztiánt a neten sokan bántották, gúnyolták. Azért jött az X-Faktorba, hogy bizonyítson! Szerinted is gyökér akinek nem tetszik ez a produkció?TV + SztárokOrigoÍgy castingolják a szereplőket a Survivorrehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-igy-castingoljak-a-szereploket-a-survivorre-rtl-klub.htmlKatona Andor, a Survivor egyik főszerkesztője és a harmadik évadból megismert Klaudia a műsor kibeszélő háttérműsorában mondta el, miként választják ki azok a szereplőket, akik végül bekerülnek a műsorba. TV + SztárokOrigoNégy éve indult Tóth Andi az X-Faktorban: így nézett ki akkorhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-negy-eve-indult-toth-andi-az-xfaktorban-igy-nezett-ki-akkor.htmlTóth Andit 2014-ben vadóc tiniként ismerte meg az ország, de azóta rengeteget változott: így nézett ki az X-Faktor válogatóján. TV + SztárokOrigoPucér képet posztolt Tóth Andiról Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-pucer-kepet-posztolt-toth-andirol-szabo-adam-enekes.htmlBár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.