Sophie német hercegnő esküvői ruhája a megszólalásig hasonlított Meghan Markle-ére

esküvő házasság Sophie hercegnő Givenchy Meghan Markle ruha Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ment férjhez Sophie, Württemberg hercegnője, akinek esküvői ruhája a megszólalásig hasonlított arra, amelyet a Givenchy divatház tervezett Meghan hercegné számára. 

Megszokhattuk, hogy azon ruhadarabok másolatai, amelyeket a királyi család tagjai viselnek, pillanatok alatt elfogynak a boltok polcairól. Sőt rengeteg tervezőt is megihletnek. Nincs ez másként az esküvői ruhákkal sem - írja a The Sun.

Harry herceg és Meghan Markle tavasszal mondta ki a boldogító igent, a menyasszony ruháját pedig a Givenchy divatház tervezte. Számítani lehetett rá, hogy sok ilyen esküvői ruha hagyja majd el a szalonokat, de arra nem, hogy egy másik hercegné visel majd olyat, amely a megszólalásig hasonlít Meghan hercegné viseletére.

Sophie, Württemberg hercegnője a napokban ment hozzá a francia arisztokratához, gróf Maximilien Andignéhez, ruhája pedig szinte teljes ugyanolyan volt, mint Meghan Markle-é.

Sophie német hercegnő ruhája a megszólalásig hasonlított Meghan hercegné menyasszonyi ruhájára Forrás: Picture-Alliance/AFP/Volvoretta Bodas

A német hercegnő is gyönyörű volt Forrás: Picture-Alliance/AFP/Volvoretta Bodas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.