Heti trendjelentés: Hollywood új csillaga a 18 éves Mackenzie Foy

Diótörő Mackenzie Foy Hollywood vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten inkább a halloween tartotta lázban a sztárokat, mintsem a vörös szőnyeg, de azért utóbbiból sem volt hiány. Sőt új hollywoodi csillag születéséről számolhatunk be!
  • Mackenzie Foy kislányként szerepelt a Twilightban, de emlékezhetsz rá a Csillagok között című filmből is. Az elmúlt években hasonló kisebb szerepekben sem láthattuk, most azonban felnőttként egy csodás filmben tér vissza, mégpedig A diótörő és a négy birodalom című moziban. A film premierjén is csodásan festett a 18 éves tehetség, mint egy igazi tündér.
Mackenzie Foy Forrás: Getty Images/Matt Winkelmeyer
  • Ugyanezen a premieren akadt meg a szemünk a filmben ugyan nem szereplő, de szintén színésznő Meg Donnelly ruháján. Igazán különleges volt ez a piros overál, és a sminkjét is imádjuk.
Meg Donnelly Forrás: Getty Images/Kevin Winter
  • Kevésbé szerettük azonban Rita Ora aszimmetrikus over size kezeslábasát, amelyet egy londoni eseményen viselt.
Rita Ora Forrás: Getty Images/WireImage/Mike Marsland
  • A hét street style szettjét ezúttal Priyanka Chopra villantotta New Yorkban. A bézs ballonkabát és a hasonló színű garbó fantasztikusan állt az élénkpiros szoknyához és cipőhöz.
Priyanka Chopra Forrás: Northfoto/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.