mellkisebbítés mellek riporter kebelcsoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkisebbítő műtéten esett át a korábbi argentin kebelcsoda, Nati Jota.

A 24 esztendős argentin riporternek, Nati Jotának elege lett abból, hogy interjúalanyai soha nem a szemébe néztek a beszélgetés során, hanem a méretes kebleire. Nemrég úgy döntött, karrierje érdekében bevállalja a mellkisebbítő műtétet.

Meglepő, de fiatal lányként viszonylag későn nőttek meg a melleim. Csúfoltak, amiért túl lapos vagyok... Azt kívántam, bárcsak nagy melleim lehetnének. Most már tudom, hogy vigyázni kell azzal, mit kívánunk... Mert túlságosan is megnőttek" - idézi a szépség szavait a Mirror.

Natinak igencsak meggyűlt később a baja a kebleivel, gyakran küzdött hátfájással, és tökéletesen rá passzoló ruhát is nehezen talált magának.

Nemrég átesett a mellkisebbítő műtéten, és a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit arról, hogy az operáció jól sikerült, remekül érzi magát.

Azóta posztolt is néhány fotót magáról. Bár egyelőre nem látszik teljes egészében a végeredmény, azért a változás szemmel látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.