Sokat mutató ruhákba bújtak a modellek a Victoria's Secret after partyján

Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz -
modell Palvin Barbi vörös szőnyeg Victoria's Secret after party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén New Yorkban rendezték meg a világ legnagyszabásúbb divatshow-ját. A Victoria's Secret angyalkái a kifutóról a vörös szőnyegre, azaz az after partyra mentek. Megmutatjuk, milyen ruhákat viseltek!
  • Palvin Barbi nem a villantásra ment rá: a bőrrel kombinált bársonyruha rendkívül elegáns volt.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
Bella Hadid Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Gigi Hadid sem okozott meglepetést, jól tudjuk már, hogy imádja ezeket a szexi overallokat.
Gigi Hadid Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Toni Garrn ruháját egyáltalán nem szerettük, valahogy rendetlen hatást kelt ez a szabás.
Toni Garrn Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Romee Strijd szexi ruháját viszont imádtuk.
Romee Strijd Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Candice Swanepoel áttetsző fehér ruhája főleg a dekoltázst hangsúlyozta.
Candice Swanepoel Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Ezt a területet emelte ki Stella Maxwell is.
Stella Maxwell Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Shanina Shaik virágos ruhája maga volt az álom, de persze csak egy Victoria's Secret-modellen mutat ennyire jól.
Shanina Shaik Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz
  • Winnie Harlow miniben pózolt.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images for Victoria's Secret/2018 Getty Images/Astrid Stawiarz

Victoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigoA párjával cukiskodó Palvin Barbi ellopta a show-t a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20181109-palvin-barbi-a-victorias-secret-utan-a-voros-szonyegen-pozolt.html2012 után újra a Victoria's Secret angyalai között vonult kifutóra Palvin Barbi. A nagyszabású show után az after party vörös szőnyegén pózolt a magyar modell. Trend--A rózsa a legősibb kozmetikum, szépülj vele te ishttp://www.life.hu/trend/20181106-a-rozsa-a-legosibb-kozmetikum-szepulj-vele-te-is.htmlNem csoda, hogy a rózsa bódító illatára több ezer évvel ezelőtt is felfigyeltek. De nemcsak illatanyagként, szépítőszerként is korán elkezdték használni. Hogy miért annyira hatásos? Eláruljuk! TrendOrigoA szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. TrendOrigoNagy pizsamamustra: a legszebb és legmelegebb darabokhttp://www.life.hu/trend/20181026-pizsamamustra-pizsamak-a-hideg-estekre.htmlEgy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. TrendOrigoMTV EMA 2018: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181105-voros-szonyeg-az-mtv-ema-dijatado-galarol.htmlHabár az amerikai zenei díjátadókkal nehéz felvenni a versenyt, az MTV európai gáláján mindig legalább akkora a felhajtás, mint a tengerentúli rendezvényeken, ráadásul amerikai sztárokból sem volt hiány. Mutatjuk a vörös szőnyeges bevonulás legemlékezetesebb pillanatait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.