Cinthya Dictator sötétebb hajszínre váltott

fotó haj Cinthya Dictator hajszín külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár az átváltozás művészének is nevezhetnénk Cinthya Dictatort, aki olykor extrém külsejével sokkolja rajongóit. Most azonban egy letisztultabb stílusra váltott.

Nemrégiben férfivá maszkírozták Cinthya Dictatort. Meglepően jól állt neki a zakó, és kísértetiesen hasonlított Elon Muskra, akinek a bőrébe bújt.

Sokszor extrém külsejével sokkolja rajongóit Dictator, most azonban egy sokkal letisztultabb stílussal jelentkezett a közösségi oldalán. Rövid haját sötétbarnára festette, remekül áll neki az új szín.

Palvin Barbi bugyi nélkül pózol a V Magazine fotójánhttp://www.life.hu/trend/20181113-palvin-barbi-bugyi-nelkul-pozol-a-vogue-magazin-fotojan.htmlA V Magazine számára fotózták Palvin Barbarát. A modell egy merészen felsliccelt ruhát kapott, amely alá a jelek szerint szinte lehetetlen volt alsóneműt felvenni. TrendOrigoBalázs Andi szexi ruhában pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181113-balazs-andi-szexi-ruhaban-pozol.htmlBalázs Andit szexi ruhákban fotózták: Instagram-oldalán mutatta meg a színésznő a dögös képeket. TrendOrigoBotrányos ruhákból sem volt hiány a People's Choice Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181113-botranyos-ruhakbol-sem-volt-hiany-a-peoples-choice-awardson-2018.htmlA People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról! Trend--Top 5 must have dolog, amit még 2018-ban be kell szereznedhttp://www.life.hu/trend/20181112-ezeket-a-stilusos-darabokat-feltelenul-szerezd-be-meg-iden.htmlHihetetlen, de már csak másfél hónap van karácsonyig, így közeledik az év végi hajtás is. Ha meglepnéd magad valamivel ebben az időszakban, vagy már karácsonyi ajándékot keresel, nézd meg must have listánkat. TrendOrigoA magyar nők nem öltözködnek bevállalósanhttp://www.life.hu/trend/20181112-a-magyar-nok-nem-oltozkodnek-bevallalosan.htmlEgy friss kutatás kiderítette, hogyan öltözködnek a magyar nők, és mi befolyásolja a vásárlási, ruházkodási szokásaikat. TrendThinkstock38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.