Gregor Bernadett megmutatta smink nélküli arcát

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
Gregor Bernadett festék smink szépség beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Védjegyévé vált Gregor Bernadettnek a cicaszem, szinte soha nem lépett ki az utcára smink nélkül. Most azonban megmutatta természetes szépségét. Azt is bevallotta, hogy volt már tűszúrással járó beavatkozása, amit ma már nem biztos, hogy megcsináltatna.

„Ha néhány évvel ezelőtt kérnek meg erre, biztosan nem vállalom a nyilvánosság előtt a smink nélküli arcomat. Féltem volna, hogy lerombolok magamról egy képet” – mesélte a Best magazinnak Gregor Bernadett, aki a lap kérésére most megmutatta természetes szépségét. Már-már védjegyévé vált a festett cicaszem, most azonban ettől is megszabadult.

„Ha a régebbi fotóimat nézem, csak egy riadt kismadarat látok, aki egyáltalán nincs tisztában önmagával, csak igyekszik szépnek láttatni magát” – mondta a színésznő. Hozzátette: ma már ismeri az igényeit, tisztában van a hibáival, igyekszik szépnek látni magát.

Édesanyja 21 évvel ezelőtt halt meg, mindig azt mondta neki, bárhová megy, sminkelje ki magát, soha nem tudhatja, kivel találkozik. „Ez sokáig bennem maradt. A sminkkel tulajdonképpen a külvilágtól védtem magam, el tudtam mögé bújni” – fogalmazott Gregor Bernadett.

Azt is elmondta a lapnak, hogy negyven felett elkezdett változni. „Hazudnék, ha azt mondanám, soha nem nyúltak az arcomhoz, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életemben, de most már abban sem vagyok biztos, hogy újra igénybe venném” – fejtette ki a színésznő, aki ma már szereti magát. Rajta kívül még Balázsovits Edit, Mérai Kata és Balázs Andi is megmutatta smink nélküli arcát a lapnak.

Így néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoFélmeztelenül fotózták a vitiligós modellt, Winnie Harlow-thttp://www.life.hu/trend/20181115-felmeztelenul-fotoztak-a-vitiligos-modellt-winnie-harlowt.htmlFélmeztelenül pózol egy ismert divatmagazin lapjain a vitiligós modell, Winnie Harlow. TrendOrigoCinthya Dictator sötétebb hajszínre váltotthttp://www.life.hu/trend/20181114-cinthya-dictator-sotetebb-hajszinre-valtott.htmlAkár az átváltozás művészének is nevezhetnénk Cinthya Dictatort, aki olykor extrém külsejével sokkolja rajongóit. Most azonban egy letisztultabb stílusra váltott. TrendOrigoPalvin Barbi bugyi nélkül pózol a V Magazine fotójánhttp://www.life.hu/trend/20181113-palvin-barbi-bugyi-nelkul-pozol-a-vogue-magazin-fotojan.htmlA V Magazine számára fotózták Palvin Barbarát. A modell egy merészen felsliccelt ruhát kapott, amely alá a jelek szerint szinte lehetetlen volt alsóneműt felvenni. TrendOrigoBalázs Andi szexi ruhában pózol: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181113-balazs-andi-szexi-ruhaban-pozol.htmlBalázs Andit szexi ruhákban fotózták: Instagram-oldalán mutatta meg a színésznő a dögös képeket. TrendOrigoBotrányos ruhákból sem volt hiány a People's Choice Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181113-botranyos-ruhakbol-sem-volt-hiany-a-peoples-choice-awardson-2018.htmlA People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.