Új frizurát villantott Meghan Markle: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
frizura haj Meghan Markle fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle új frizurát villantott: lépcsőzetesre vágatta a haját.

Bár mostanában gyakran hordja feltűzve a haját Meghan Markle, pár nappal ezelőtt mégis kiengedte loknijait egy I. világháborús megemlékezésen. A szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy a hercegnét nemrég kezelésbe vehette a fodrásza, ugyanis megváltozott a külseje.

A változás egészen pontosan azt jelenti, hogy a haját lépcsőzetes hosszúságúra vágták. Mutatjuk a különbséget!

Meghan haja pár hónappal ezelőtt:

Meghan Markle hosszú hajjal Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

...és most:

Lépcsőzetesre vágott frizurával Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Zimány Linda fekete miniruhában szexizik: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181116-zimany-linda-fekete-miniruhaban-szexizik.htmlKis feketébe bújt Zimány Linda: a modell a közösségi oldalán villantotta meg hosszú lábait. Trend--Így néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoFélmeztelenül fotózták a vitiligós modellt, Winnie Harlow-thttp://www.life.hu/trend/20181115-felmeztelenul-fotoztak-a-vitiligos-modellt-winnie-harlowt.htmlFélmeztelenül pózol egy ismert divatmagazin lapjain a vitiligós modell, Winnie Harlow. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigoVictoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigoA párjával cukiskodó Palvin Barbi ellopta a show-t a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20181109-palvin-barbi-a-victorias-secret-utan-a-voros-szonyegen-pozolt.html2012 után újra a Victoria's Secret angyalai között vonult kifutóra Palvin Barbi. A nagyszabású show után az after party vörös szőnyegén pózolt a magyar modell. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.