Palvin Barbara a párizsi Vogue-nak megmutatta, hogyan telik egy szabadnapja

Palvin Barbara Vogue Párizs szerelem Dylan Sprouse smink edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párizsi Vogue kérésére videóban mutatta meg Palvin Barbara, hogyan telik egy szabadnapja. A képsorokon szerepel szerelme, Dylan Sprouse is. Rendkívül aranyosak együtt. 

Palvin Barbara világhírű magyar modell a párizsi Vogue magazin felkérésére megmutatta, hogyan telik egy szabadnapja, amikor nem fotózásra vagy a kifutóra siet.

Így azt is láthatjuk, hogyan fest a modell, amikor reggel felébred, majd amikor sminkel, de arra is fény derül, hogy mennyi kávét iszik. A stáb elkísérte az edzőterembe, majd szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz is. Palvin arról is beszélt, milyen jó érzés neki párkapcsolatban élni, hiszen már 6 éve volt szingli.

A videót a Vogue Facebook-oldalán is megosztotta:

A világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigoAmber Heard az Aquaman bemutatóján mutatta meg szexi oldalát – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181119-amber-heard-az-aquaman-bemutatojan-mutatta-meg-szexi-oldalat.htmlAmber Heard legújabb filmjének, az Aquamannek a bemutatójára igen extrém ruhát választott: hatalmas, csepp kivágású dekoltázsa nem sokat hagy a képzeletre. TrendOrigoElizabeth Hurley arcápolási módszerét tesztelte egy újságíróhttp://www.life.hu/trend/20181119-elizabeth-hurley-arcapolasi-modszeret-tesztelte-egy-ujsagiro.htmlLiz Hurley 53 évesen is sugárzóan szép, úgyhogy ha valakinek az arcápolási módszerére kíváncsiak az emberek, akkor az övére biztosan: napi hatszor hidratál. Egy újságírónő ki is próbálta gyorsan, de nem olyan eredmény született, mint amilyenre számított. Trend--Taylor Hill, a Victoria's Secret modellje megmutatta pattanásos arcáthttp://www.life.hu/trend/20181119-taylor-hill-a-victorias-secret-modellje-megmutatta-pattanasos-arcat.htmlNők milliói irigylik a Victoria's Secret fehérneműmárka modelljeit csodás alakjukért és hibátlan bőrükért. Az egyik modelljük, Taylor Hill azonban most megmutatta, ő sem mindig tökéletes. Trend--Madina Shrienzada vlogger fogkrémmel távolította el szőrszálaithttp://www.life.hu/trend/20181115-madina-shrienzada-vlogger-fogkremmel-tavolitotta-el-szorszalait.htmlMadina Shrienzada vlogger meglepte rajongóit legújabb szépségápolási trükkjével: fogrémet használt szőrtelenítésre. TrendOrigoHeti trendjelentés: így néz ki most a Spinédzserek egykori sztárja, Alicia Silverstonehttp://www.life.hu/trend/20181116-heti-trendjelentes-szerepel-benne-alicia-silverstone-carrie-underwood-johnny-depp.htmlA hét a People's Choice Awards díjátadóval indult, majd filmpremierekkel és egyéb gálákkal folytatódott. Volt például Glamour Woman of the Year-díjátadó, és végre elérkezett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első vetítése is. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.