II. Erzsébet meglepődött Meghan Markle esküvői ruháján

Forrás: AFP/Jim Clarke -
esküvő Erzsébet királynő Meghan Markle ruha Fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Meghan Markle-nek még az esküvőjével is sikerült felbosszantania II. Erzsébetet: a királynő nem volt elégedett a hercegné menyasszonyi ruhájával. 

Meghan Markel viselkedésével sokszor bosszantotta már fel a királynőt, állítólag gúnyneve is van a hercegnének. Többször húzta ki a gyufát Erzsébetnél, még az esküvőjén is sikerült sokkolnia az uralkodót. A hírek szerint ugyanis a királynőt megdöbbentette Meghan Markle ruhaválasztása. Habár a világon mindenhol ámulatba estek a hercegnő gyönyörű viseletétől, Erzsébetnek nem annyira tetszett.

Meghan Markle menyasszonyi ruháján lepődött meg II. Erzsébet Forrás: AFP/Jim Clarke

Meglepte ugyanis, hogy Meghan fehér esküvői ruhát választott annak ellenére, hogy már volt egyszer házas.

A hagyományos menyasszonyi etikett szerint ugyanis a nőnek a második házasságkötésekor tartózkodnia kellene a hófehértől,

helyette valamilyen halvány, krémszínű öltözéket kellene választania. Ezt azonban kevés menyasszony követi, tehát nem Meghan Markle az egyetlen, aki fehéret viselt a második esküvőjén, de ő a királyi családba házasodott, szóval nem ugyanazok a szabályok érvényesek rá, mint az egyszerű halandókra – írja az Express.

Az időtlen elegancia ihlette Meghan Markle menyasszonyi ruháját

Az esküvő előtti hónapokban mindenki azt találgatta, milyen ruhában mondja majd ki Meghan a boldogító igent. Kíváncsiak voltak, hogyan hozza összhangba a királyi hagyományokat, saját - modern, friss, kifinomult - stílusával Meghan Markle, és az is érdekelte az embereket, ki a szerencsés tervező. Aztán elérkezett a várva várt nap, és mindenki szája tátva maradt:íme, minden, amit tudnod kell Meghan ruhájáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.