fehérnemű szexi bugyi félmeztelen félpucér Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját fehérneműmárkájának állt modellt Rihanna, aki most félmeztelenül is megmutatta magát.

Szexi fotóval lepte meg rajongóit Rihanna: ezúttal a saját fehérneműmárkájának legújabb kollekcióját, a Savage X Fentyt népszerűsíti.

A gyönyörű énekesnő félpucérra vetkőzött, egy ágyban heverészik, és mindössze kesztyű, bugyi és harisnya van rajta.

10 + 1 kihagyhatatlan Black Friday-akció a divat szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20181121-black-friday-kedvezmenyek-magyar-tervezoknel.htmlA tudatos fogyasztás hívei vagyunk, a Black Friday alkalmával sem támogatjuk a mértéktelen és átgondolatlan vásárlást. Szeretünk az arany középúton járni, így véleményünk szerint arra azonban jó ez nap, hogy beszerezzük azt a régóta vágyott holmit, amellyel hetek vagy hónapok óta szemezünk, akár már a karácsonyra is gondolva. Legyen ez olyan dolog, amire ténylegesen szükségünk van, és lehetőleg támogassuk vele azokat a tervezőket, akik a minőséget helyezik a mennyiség elé. Íme 10 + 1 hely, ahol szuper hazai dizájnercuccok várnak. TrendOrigoII. Erzsébet meglepődött Meghan Markle esküvői ruhájánhttp://www.life.hu/trend/20181122-ii-erzsebet-meglepodott-meghan-markle-eskuvoi-ruhajan.htmlKiderült, hogy Meghan Markle-nek még az esküvőjével is sikerült felbosszantania II. Erzsébetet: a királynő nem volt elégedett a hercegné menyasszonyi ruhájával. Trend--Szexi képeken Justin Bieber felesége, a modell Hailey Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20181121-a-legszexibb-kepek-justin-bieber-felesegerol-hailey-baldwinrol.htmlHabár Alec Baldwin már szeptemberben azt híresztelte, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a párocska az elmúlt napokig tagadta a híresztelést. Most azonban a modell Baldwinról Bieberre változtatta a nevét az Instagramon, hivatalossá téve a hírt. Hailey ráadásul ma ünnepli a 22. születésnapját, így eljött az idő, hogy összeszedjük róla a legfontosabb tudnivalókat. TrendOrigoHosszú Katinka kiszőkült: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181121-hosszu-katinka-kiszokult.htmlHosszú Katinka fodrásznál járt: szőke, egyenes hajat villantott a közösségi oldalán. Trend--Amber Heard az Aquaman bemutatóján mutatta meg szexi oldalát – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20181119-amber-heard-az-aquaman-bemutatojan-mutatta-meg-szexi-oldalat.htmlAmber Heard legújabb filmjének, az Aquamannek a bemutatójára igen extrém ruhát választott: hatalmas, csepp kivágású dekoltázsa nem sokat hagy a képzeletre. TrendOrigoTaylor Hill, a Victoria's Secret modellje megmutatta pattanásos arcáthttp://www.life.hu/trend/20181119-taylor-hill-a-victorias-secret-modellje-megmutatta-pattanasos-arcat.htmlNők milliói irigylik a Victoria's Secret fehérneműmárka modelljeit csodás alakjukért és hibátlan bőrükért. Az egyik modelljük, Taylor Hill azonban most megmutatta, ő sem mindig tökéletes. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.