Heti trendjelentés: stílusleckét adott a fiatal színésznő, Chloë Grace Moretz

Emily Blunt trendjelentés Kesha vörös szőnyeg Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és ahogy az lenni szokott, akadtak csodálatos, de rémes ruhák is. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket!

Akik meglepetést okoztak

  • Emily Blunttól egyáltalán nem vártunk ilyen crop topos megoldást, és nem is érezzük igazán neki valónak. Egyberuhaként viszont kifejezetten jól állt volna neki. Ez az ezüst és arany kombináció elképesztően elegáns és egyedi volt.
Emily Blunt Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz
  • Lady Gaga imádja a drámai megjelenést. Hasonló szabású ruhát már láttunk rajta, de más anyaggal és más színnel. A ruhára pillantva az első gondolatunk az volt, hogy az énekesnő egy fekete szemeteszsákot is magára vehetne, abban is lehengerlő lenne.
Lady Gaga Forrás: Getty Images/WireImage//Steve Granitz

Tollmánia

  • A tollmánia egyelőre nem hagy alább. Egyértelműen nem a kedvenc trendünkről van szó, Rita Ora tollas estélyi ruháját sem szerettük, pedig a szabása nem volt rossz.
Rita Ora Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang
  • Kesha talán még ennél is borzasztóbban nézett ki, és nemcsak a melltájékon lógó tollboleró miatt, de még egy rendes pózt sem tudott mutatni a fotósoknak. Ennyire rosszul érezte magát a ruhában?
Kesha Forrás: Getty Images/WireImage/Steve Granitz

Sikk és elegancia

  • Nagyon szerettük a héten Nicole Kidman letisztult, elegáns és sikkes outfitjét. A kristályokkal díszített pulóver és a különleges szoknya nagyon összepasszoltak.
Nicole Kidman Forrás: Getty Images/David M. Benett
  • A fiatal színésznő, Chloë Grace Moretz babakék nadrágkosztümje a másik nagy kedvencünk a héten. A hozzá választott púderrózsaszín cipő és az élénk színű rúzs telitalálat volt. Brooklyn Beckham exe a legapróbb részletekre is figyelt, az ékszerek és a körömlakk is harmóniában voltak a szettel.
Chloë Grace Moretz Forrás: Getty Images/FilmMagic/Noam Galai

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.