Előnytelen ruhába bújtatták a várandós Kiss Ramónát: fotó

fashion week X-Faktor ruha terhes Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna előnytelen ruhát húzott az X-Faktor legutóbbi adásában. De legalább a babapocakja jól látszott.

Kiss Ramóna rendszerint csodásan fest az X-Faktor adásaiban, kerekedő pocakjának köszönhetően pedig csak úgy sugárzik: gyönyörű kismama. Most azonban nagyon mellényúltak a stylistok és egy igen előnytelen ruhát adtak a műsorvezetőre.

A felső, flitteres rész olyan, mintha egy nagy palást lenne, a darab alsó része pedig leginkább egy melegítőalsóra emlékeztet.

A közösségi oldalára feltöltött fotója alatt a kommentelők meg is kérdezték, hogyan engedhette, hogy ezt a leplet ráadják... Emellett a póthaját és a magas sarkúját is többen kritizálták.

Borzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoElőnytelen ruhába öltöztették Czippán Anettet: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181125-elonytelen-ruhaba-oltoztettek-czippan-anettet.htmlSokat változott Czippán Anett teste a szülése óta, ezt két fotóval bizonyította a műsorvezető. A kommentelőknek azonban az is feltűnt, milyen előnytelen ruhát kapott Anett. Trend--Heti trendjelentés: stílusleckét adott a fiatal színésznő, Chloë Grace Moretz http://www.life.hu/trend/20181123-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emily-blunt-kesha.htmlEzen a héten sem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és ahogy az lenni szokott, akadtak csodálatos, de rémes ruhák is. Mutatjuk a legemlékezetesebb outfiteket! TrendOrigoFélmeztelenül mutatta meg magát Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181123-felmeztelenul-mutatta-meg-magat-rihanna.htmlSaját fehérneműmárkájának állt modellt Rihanna, aki most félmeztelenül is megmutatta magát. Trend--II. Erzsébet meglepődött Meghan Markle esküvői ruhájánhttp://www.life.hu/trend/20181122-ii-erzsebet-meglepodott-meghan-markle-eskuvoi-ruhajan.htmlKiderült, hogy Meghan Markle-nek még az esküvőjével is sikerült felbosszantania II. Erzsébetet: a királynő nem volt elégedett a hercegné menyasszonyi ruhájával. Trend--Palvin Barbara a párizsi Vogue-nak megmutatta, hogyan telik egy szabadnapjahttp://www.life.hu/trend/20181120-palvin-barbara-a-parizsi-voguenak-megmutatta-hogyan-telik-egy-szabadnapja.htmlA párizsi Vogue kérésére videóban mutatta meg Palvin Barbara, hogyan telik egy szabadnapja. A képsorokon szerepel szerelme, Dylan Sprouse is. Rendkívül aranyosak együtt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.