Tóth Vera bomba formában van: megmutatta dekoltázsát is

szelfi dekoltázs Tóth Vera bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera egyre vékonyabb. Hangszálgyulladásából felépülve újra színpadon áll az énekesnő, aki egy tükörszelfivel mutatta meg, mennyire jól néz ki.

Tóth Vera fogyása után az ország egyik legszexibb énekesnője lett, aki szívesen fotózza is magát szebbnél szebb outfitekben. Ezúttal azt mutatta meg, milyen jól áll rajta mélyen dekoltált, csíkos blézere. Ez a szett még a dekoltázsába is engedett betekintést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Budapest bározási⚪️⚫️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Adventi szépségkalendáriumok: szuper meglepetések minden naprahttp://www.life.hu/trend/20181126-adventi-szepsegkalendariumok-a-kedvenc-markainktol.htmlKözeleg az advent időszaka, ideje beszerezni hozzá a kalendáriumokat is, hogy igazán élvezetes és meglepetésekkel teli legyen a karácsonyi várakozás időszaka. Most megmutatjuk, hogy nekünk melyek a kedvenceink! TrendOrigoRadics Gigi feltupírozott haja és sárga szerelése sokakat a Star Trekre emlékeztetetthttp://www.life.hu/trend/20181126-radics-gigi-feltupirozott-haja-es-sarga-szerelese-sokakat-a-star-trekre-emlekeztetett.htmlKill Bill, Star Trek, Csubakka – sok minden eszébe jutott az embereknek Radics Gigi szombati megjelenéséről. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoFélmeztelenül mutatta meg magát Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181123-felmeztelenul-mutatta-meg-magat-rihanna.htmlSaját fehérneműmárkájának állt modellt Rihanna, aki most félmeztelenül is megmutatta magát. Trend--Új márkák és élményvásárlás: megújult a Premier Outlethttp://www.life.hu/trend/hirdetes/20181123-premier-outlet-divat.htmlAz ország legnagyobb outletközpontja teljes megújuláson esett át. Nemcsak, hogy prémium márkákkal bővült a kínálat, de modernizálódott a környezet, és hamarosan az új éttermi passzázs is átadásra kerül. Minden változás a vásárlás élményét szolgálja, egy dolog viszont biztosan a régi marad, mégpedig a 30-70 százalékos kedvezmények.HirdetésHosszú Katinka kiszőkült: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181121-hosszu-katinka-kiszokult.htmlHosszú Katinka fodrásznál járt: szőke, egyenes hajat villantott a közösségi oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.