A nagy télikabátmustra: találd meg a stílusodat!

hideg kabát tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Körbenéztünk az üzletek kínálatában, hogy megmutassuk nektek, melyek az idei télikabáttrendek. Találd meg a kedvencedet!
  • Pufik

Jó választás télre, ugyanis bélelt kabátokról van szó. A pufik ismertetőjegye, hogy sok varrás van rajtuk, ami a bélésanyagot hivatott a helyén tartani, de nem utolsó szempont, hogy vagányul is néz ki.

1. Pull&Bear 9995 Ft, 2. Reserved 16 995 Ft, 3. Zara 29 995 Ft Forrás: Life.hu
  • Parkák

Hasonlítanak a pufira, a téli parkák is béleltek, de a bélésük gyakran egy külön réteg, meleg műszőrmével van megoldva, amitől nagyon melegek. Még mindig inkább a sportosabb kategória, bár tudjuk, hogy ma már nincs éles vonal a sportos és elegáns viselet között.

1. Zara 25 995 Ft, 2. H&M 12 990 Ft, 3. Mango 35 995 Ft Forrás: Life.hu
  • Teddyk

Már tavaly is feltűntek a piacon, de igazán az idén robbantak be a teddy kabátok. Ez most a legtrendibb viselet. Kívülről nézve kifejezetten melegnek tűnnek, de vastag bélést szinte egyik sem kapott. Viszont mivel gyakran oversize fazonuk van, jól alá lehet öltözni.

1. Zara 22 995 Ft, 2. H&M 19 990 Ft, 3. Bershka 19 995 Ft Forrás: Life.hu
  • Műszőrmék

A műszőrmék évről évre visszatérnek a téli divatba, de idén talán még nagyobb a kereslet irántuk. Sajnos ezek a kabátok is csak egy vékony selyembéléssel készülnek, így ebben az esetben is érdemes olyan választani, ami alá fel tudsz venni még egy pulóvert.

1. H&M 29 990 Ft, 2. Zara 29 995 Ft, 3. Bershka 19 995 Ft Forrás: Life.hu
  • Szövetek

A klasszikus szövetkabátok nem fázósaknak valók. Egy hideg, szeles, téli napon tényleg nem jó választás, talán még akkor sem, ha nagy sálat és sapkát veszel hozzá. A kevésbé hideg téli napokon viszont elegáns megoldás.

1. Mango 27 995 Ft, 2. Pull&Bear 19 995 Ft, 3. Reserved 22 995 Ft Forrás: Life.hu

Árak

A télikabátokra érdemes egy kicsit több pénzt áldozni. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy drága télikabát feltétlenül jó, de egy pufinál például az ár jelentheti azt is, hogy milyen vastag benne a bélés. Vásárolj mindig körültekintően!
Borzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoA szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigoBotrányos ruhákból sem volt hiány a People's Choice Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181113-botranyos-ruhakbol-sem-volt-hiany-a-peoples-choice-awardson-2018.htmlA People's Choice Awards vörös szőnyeges bevonulásán bőven akadtak meglepetések. A letisztult outfitek mellett a kihívó, de botrányos darabok sem maradtak el. Íme, a legemlékezetesebb ruhák a díjátadó gáláról! Trend--A világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigo38 éves lett Ryan Gosling, a hipszter stílus koronázatlan királyahttp://www.life.hu/trend/20181108-38-eves-lett-ryan-gosling-a-hipszter-stilus-kronazatlan-kiralya.htmlTalán nincs is olyan nő a világon, aki legalább egy film erejéig ne szeretett volna bele Ryan Goslingba. Mi ráadásul nemcsak a filmvásznon imádjuk, és nemcsak a tehetségéért rajongunk, hanem a stílusáért is. TrendOrigoVictoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb. 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.