Merész ruhában vezette az X-Faktort a várandós Kiss Ramóna

fashion week X-Faktor műsorvezető várandós ruha Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Combig felsliccelt, szexi, bőrhatású ruhában vezette az X-Faktor élő show-ját a várandós Kiss Ramóna. A műsorvezetőnő hihetetlenül nézett ki. 

Még augusztusban jelentette be várandósságát Kiss Ramóna. Ám még nem akasztotta szögre a mikrofonját, vállalta, hogy vezeti a 2018-as X-Faktort.

Azóta már egy fehérneműmárka reklámarcaként is megmutatta várandós pocakját. A kismama azt is elárulta, hogy fiút hord a szíve alatt és a Noé nevet választották.

Most egy igencsak merész ruhában állt az X-Faktor színpadára. A bőrhatású darab szépen kiemelte a dekoltázsát, a merész sliccelés pedig formás lábait.

Nyilvánosan szólt be Vilmos herceg Katalinnak: a ruhájára tett megjegyzésthttp://www.life.hu/trend/20181209-nyilvanosan-szolt-be-vilmos-herceg-katalinnak-a-ruhajara-tett-megjegyzest.htmlKatalin és Vilmos nemrégiben Ciprusra repültek, hogy meglátogassák a karácsonykor ott állomásozó brit királyi légierő tagjait, akik nem tudnak hazatérni az ünnepekre a családjukhoz. Trend--Gyönyörű nőket mutat be eltorzult arccal egy bizarr Instagram-oldalhttp://www.life.hu/trend/20181207-gyonyoru-noket-mutat-be-eltorzult-arccal-egy-bizarr-instagram-oldal.htmlCsúnya lányokat mutat be eltorzult arccal egy Instagram-oldal. TrendOrigoHeti trendjelentés: Julia Roberts 51 évesen is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20181207-heti-trendjelentes-szerepel-benne-julia-roberts-gigi-hadid-olivia-wilde.htmlA héten nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és izgalmas outfitekből sem. Most megmutatjuk a legemlékezetesebb darabokat: a kedvenceinket, és amelyek egyáltalán nem tetszettek! Trend--Ilyen lett a 2019-es Pirelli-naptár: Gigi Hadid és Laetitia Casta is szerepel bennehttp://www.life.hu/trend/20181207-ilyen-lett-a-2019es-pirellinaptar-gigi-hadid-es-laetitia-casta-is-szerepel-benne.htmlElkészült az ikonikus Pirelli-naptár a 2019-es esztendőre: ezúttal szupermodellek és szexi hírességek pózolnak benne. TrendOrigoTuti tippek szépészeti beavatkozások után: vagy éppen azok helyetthttp://www.life.hu/trend/20181204-a-termeszet-a-szepsegipar-szolgalataban.htmlA szépségért meg kell szenvedni – tartja a mondás, de hogy meddig megyünk el, hogy elérjük a vágyott célt, az teljesen egyénfüggő. Sokan akár sebészkés alá is fekszenek, míg mások próbálnak a természetes módszerek mellett maradni. TrendOrigoA legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.