A várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardson

estélyi Meghan Markle díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. 

A várandós hercegné egy gyönyörű fekete estélyiben lépett a színpadra, amit egyébként nem más tervezett, mint Clare Waight Keller, a Givenchy divatház művészeti igazgatója.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Az ő neve ismerős lehet már, hiszen Meghan menyasszonyi ruháját is neki köszönhetjük. Meghan szokásáshoz híven az elegáns, letisztult vonalat képviselte, ruháját arany kiegészítőkkel dobta fel, mindeközben pedig tündökölt.

Meghan Markle Forrás: Getty Images/2018 Joe Maher/BFC/Joe Maher/Bfc

A világ legrondább ruhái vonultak fel a Fashion Awardson

A Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket, már ami a vörös szőnyeges bevonulást illeti. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét, ami néha igencsak váratlan fordulatokat hoz. Nézd meg az este legszebb és legrondább ruháit!

Heti trendjelentés: Julia Roberts 51 évesen is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20181207-heti-trendjelentes-szerepel-benne-julia-roberts-gigi-hadid-olivia-wilde.htmlA héten nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és izgalmas outfitekből sem. Most megmutatjuk a legemlékezetesebb darabokat: a kedvenceinket, és amelyek egyáltalán nem tetszettek! Trend--A legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoA világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?http://www.life.hu/trend/20181119-a-vilag-legdragabb-gumicsizmai.htmlA hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is. TrendOrigoA szépség másik arca, 3. rész: Down-szindrómás modellek http://www.life.hu/trend/20181120-a-szepseg-masik-arca-3-resz-down-szindromas-modellek.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. Az ő jelenlétük és munkásságuk a másság társadalmi elfogadtatásában is nagy szerepet játszik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.