Pintér Tibor exe, Frida szadomazo fehérneműben mutatta meg szexi testét - Fotó

fehérnemű szexi Pintér Tibor Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és egykori kedvese, Frida nyerték a Legbátrabb páros címet a TV2 vetélkedőjében, ám a műsor bemutatása után nem sokkal szakítottak is egymással. Bár a fiatal lány a vehemens természete miatt sokszor okozott kellemetlen helyzeteket, a színész a szakításuk után is segíti a lány életének elindulását.

Frida és Tenya a nagy korkülönbség miatt vethetett véget kapcsolatuknak: sok volt köztük a vita, amit még élő adásban, a Mokka műsorában is láthattunk. Bár a páros már nincs együtt, Frida nem költözött vissza a szülői házba, Tenya elmondása szerint az ő segítségével egy saját albérletben él a frissen érettségizett lány, aki ezúttal a szexi oldalát is megmutatta: arcpirító fehérneműben mutatta meg szálkásan izmos testét.

Ilyen gyakran érdemes hajat mosnodhttp://www.life.hu/trend/20181210-ilyen-gyakran-erdemes-hajat-mosnod.htmlA legtöbb nő bizonytalan abban, hogy milyen gyakran érdemes hajat mosni. Mindennap? Vagy elég csupán egyszer-kétszer egy héten? Most kiderül! TrendOrigoA mexikói Vanessa Ponce de Leon nyerte az idei Miss World szépségversenythttp://www.life.hu/trend/20181210-a-mexikoi-vanessa-ponce-de-leon-nyerte-az-idei-miss-world-szepsegversenyt.htmlA mexikói Vanessa Ponce de Leon nyerte az idei Miss World szépségversenyt. TrendOrigoNyilvánosan szólt be Vilmos herceg Katalinnak: a ruhájára tett megjegyzésthttp://www.life.hu/trend/20181209-nyilvanosan-szolt-be-vilmos-herceg-katalinnak-a-ruhajara-tett-megjegyzest.htmlKatalin és Vilmos nemrégiben Ciprusra repültek, hogy meglátogassák a karácsonykor ott állomásozó brit királyi légierő tagjait, akik nem tudnak hazatérni az ünnepekre a családjukhoz. Trend--Szinte meztelenül pózol legújabb reklámfotóján Gisele Bündchen szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20181203-szinte-meztelenul-pozol-legujabb-reklamfotojan-gisele-bundchen-szupermodell.htmlEgy brazil ékszermárka, a Vivara számára készültek reklámfotók Gisele Bündchenről. A karácsonyi kampányhoz készített képek rendkívül szexire sikerültek. Trend--Diana hercegné ikonikus estélyije 35 millióért kelt el egy árverésenhttp://www.life.hu/trend/20181203-diana-hercegne-ikonikus-estelyije-35-millioert-kelt-el-egy-arveresen.htmlDiana hercegné estélyi ruhája 100 ezer fontért, vagyis átszámítva 35 millió forintért talált új gazdára egy árverésen. Trend--Boltban feleségükre váró férfiak - a megunhatatlan poénforrás: galériahttp://www.life.hu/trend/20181203-boltban-felesegukre-varo-ferfiak-a-megunhatatlan-poenforras-galeria.htmlA karácsony közeledtével megindulnak a nagy vásárlások, a két ünnep között pedig a leárazásokra harapnak rá a vásárlásfüggő nők és asszonyok. Néhány hős férfi pedig kénytelen őket elkísérni azért, hogy a mohó kezek ne a cipekedéssel legyen elfoglalva. Ebből az élethelyzetből születnek azok a vicces fotók, amelyeken a férfiak akár a melltartók között is képesek elszenderedni a nagy várakozás nyugalmában. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.