Aranyhaj és a nagy gubanc haj ukrán mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyhajként éli életét egy ukrán nő: 28 éve nem vágatta le a haját.

Többnyire kontyban hordja, mióta megszülettek a gyermekei, de közösségi oldalára azért gyakran tölt fel olyan fotókat, amelyeken kiengedett hajjal látható. Néha meglepetten néznek rá idegenek a haja hossza miatt, de ő nagyon is szereti, ha a mesefigurához, Aranyhajhoz hasonlítják – számolt be róla az Odditycentral.

ValóVilág 9: Csoki majdnem kizáratta magát a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-csoki-majdnem-kizaratta-magat-a-jatekbol.htmlMeggondolatlan volt VV Csoki, aki dühében egy vizespalackot vágott VV Greghez a ValóVilág 9 villájában. Szerencsére nem találta el, mert azért valószínűleg kizárták volna a játékból. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Reni durván beszólt Erának (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-reni-durvan-beszolt-eranak.htmlNem bírt az indulataival a ValóVilág 9 villájában Reni és Era. A két lány között régóta érezhető a feszültség Csoki miatt, ám ez most a tetőfokára hágott. TV + Sztárok--Asia Argento fehérneműben mutatta meg tetoválásait egy kiállításonhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-asia-argento-fehernemuben-mutatta-meg-tetovalasait-egy-kiallitason.htmlAz XXX színésznője, Asia Argento fehérneműben mutatta meg testét egy kiállításon. Idomai helyett azonban itt a tetoválásait kellett nézni. TV + SztárokAFPCombfixben vonaglik Rihanna: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-combfixben-vonaglik-rihanna.htmlSzexi fotót posztolt Rihanna: hiányos öltözetben vonaglik egy széken. TV + Sztárok--Meghan Markle súlyos hibát vétett: sötétre lakkozta a körmeithttp://www.life.hu/sztarok/20181212-meghan-markle-sulyos-hibat-vetett-sotetre-lakkozta-kormeit.htmlMeghan Markle ismét szabályt szegett: egy díjátadó díszvendége volt, ahol feketére lakkozott körmökkel jelent meg. TV + Sztárok--Tökéletes az összhang Szandi és Vastag Csaba közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181211-tokeletes-az-osszhang-szandi-es-vastag-csaba-kozott.htmlSzandi elárulta, tökéletes az összhang közötte és Vastag Csaba között. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.