Heti trendjelentés: Amber Heard durvát bakizott, Emily Blunt tündökölt

trendjelentés sminkbaki Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb eseménye a divatbakikban bővelkedő Fashion Awards volt, ahol Meghan Markle okozott óriási meglepetést. Ezenkívül sem volt hiány örömteli divatpillanatokban: mutatjuk a legemlékezetesebbeket!
  • Az egyik legnagyobb kedvencünk a héten Emily Blunt volt, akit az új Mary Poppins film párizsi és londoni premierjén is láthattunk. Előbbin egy csodálatos, virágokkal hímzett ruhát viselt, utóbbin pedig egy álomszép királykék estélyit.
Emily Blunt Forrás: Northfoto, Getty Images
  • Margot Robbie szintén tündökölt: imádtuk ezt a pöttyös anyagot, a szabást, és a virágos díszeket is. Csodás volt az összkép.
Margot Robbie Forrás: Getty Images
  • Úgy fest, ezen a héten szinte mindenki a legjobb formáját hozta. Diane Kruger bársonnyal kombinált csipkeruhája izgalmas és szexi volt.
Diane Kruger Forrás: Getty Images
  • Az Aquamen világpremierjén viselt ruháját imádtuk, a Los Angeles-i premieren viszont már nem volt kifogástalan Amber Heard külseje. A ruha ezúttal is fantasztikusan állt rajta, a túltolt kontúrozás viszont teljesen tönkretette az összképet.
Amber Heard Forrás: Getty Images
  • Egy ilyen Giambattista Valli ruha Rihannán kívül senki másnak nem áll jól. Még Jennifer Lopeznek sem, hiába próbálkozott vele.
Jennifer Lopez Forrás: Getty Images
Imádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigo5 könyv karácsonyra, aminek minden divatrajongó örülnehttp://www.life.hu/trend/20181205-karacsonyi-konyvajanlo-a-divat-szerelmeseinek.htmlAz elmúlt egy-két évben rengeteg divat témájú könyv adtak ki, egymást követték a divattervezők életéről szóló jobbnál jobb önéletrajzi kötetek. Idén nem kényeztettek el minket a könyvkiadók, ennek ellenére összeszedtük a kedvenc kiadványainkat az elmúlt évekből, hogy idén se maradjanak olvasnivaló nélkül a divatrajongók. TrendOrigoA legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoA várandós Meghan Markle gyönyörű estélyiben jelent meg a Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20181211-a-varandos-meghan-markle-fekete-estelyiben-jelent-meg-a-fashion-awardson.htmlLondonban rendezték meg tegnap a The Fashion Awards elnevezésű díjátadót, ahol az este meglepetésvendége Meghan Markle volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.