A rövid és a pink haj volt a befutó 2018-ban: ezek voltak az év legdurvább frizuraváltásai

frizura haj szőke rövid haj Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig.

Akik kipróbálták idén a rózsaszínt:

  • A pink és a lila különböző árnyalatai kifejezetten trendik voltak az idei szezonban, beszéljünk akár egy irizáló vagy egy visszafogottabb rózsaszín árnyalatról. Habár Dukai Reginának is jól állna ez az extrémebb stílus, csak egy effekt erejéig merte belevágni.
Dukai Regina Forrás: Instagram/reginadukai
  • Palvin Barbi áprilisban villantott halványrózsaszín hajfestést, és persze meg sem lepődtünk rajta, hogy ez is fantasztikusan állt a modellnek.
Palvin Barbi Forrás: Instagram/realbarbarapalvin
  • A színésznő, Julia Roberts az év vége felé, novemberben mutatta meg, hogy 51 évesen is be lehet vállalni az extrémebb, rose gold fürtöket.
Julia Roberts Forrás: Northfoto/The Mega Agency

Micsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsről

A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeljük 51. születsénapján! A képekért kattints ide!

Akik szőkék lettek:

  • A szőke is igencsak kedvelt szín volt idén, legalábbis a magyar sztárok körében. Az énekesnő, Judy például már rögtön év elején platinaszőke hajat villantott.
Judy Forrás: Instagram/kisjudy
  • Sarka Kata júliusban váltott: jól megszokott barna tincseit szőkére festette.
Sarka Kata Forrás: Instagram/katasarka
  • Galambos Lajos lánya, Galambos Boglárka dús, barna hajkoronáját szintén szőkére változtatta.
Galambos Boglárka Forrás: Instagram/gba.style
  • Szandit is sötétebb hajjal szoktuk meg, idén viszont ő is kipróbálta a világosabb árnyalatokat.
Szandi Forrás: Instagram/szandi_hivatalos

Kedvenceink, a rövid frizurák:

  • Az idei évből az egyik kedvenc átalakulásunk egyértelműen Tóth Gabié, akinek régen is kifejezetten imádtuk rövid frizuráit. Az énekesnő februárban vágatta le a haját, méghozzá egy korábbról is ismerős, szuper fazont választott. Ekkor még fekete hajjal tündökölt, májusban viszont szőkére váltott.
Tóth Gabi Forrás: Instagram/tothgabi
  • Legalább ennyire szerettük Cinthya Dictator váltását is. A fotóművész márciusban vágatta le a haját, aztán még ennél rövidebb fazonokat is kipróbált, és mi mindet imádtuk szőkén is, barnán is.
Cinthya Dictator Forrás: Instagram/cinthyadictator
Stílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-rehttp://www.life.hu/trend/20181210-hataridonaplok-es-tervezok-2019re.htmlKözeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel. TrendOrigoImádod a karácsony illatát? Ezek a kozmetikumok neked valók!http://www.life.hu/trend/20181210-karacsony-illatu-kozmetikumok.htmlHamarosan minden otthon fahéj, szegfűszeg, narancs, vanília, forralt bor, mézeskalács és fenyő illatba burkolózik. Ha te is élsz-halsz a karácsony lélekmelengető illataiért, akkor ezeket a vegyszermentes, hazai natúrkozmetikumokat neked találták ki. TrendOrigo5 könyv karácsonyra, aminek minden divatrajongó örülnehttp://www.life.hu/trend/20181205-karacsonyi-konyvajanlo-a-divat-szerelmeseinek.htmlAz elmúlt egy-két évben rengeteg divat témájú könyv adtak ki, egymást követték a divattervezők életéről szóló jobbnál jobb önéletrajzi kötetek. Idén nem kényeztettek el minket a könyvkiadók, ennek ellenére összeszedtük a kedvenc kiadványainkat az elmúlt évekből, hogy idén se maradjanak olvasnivaló nélkül a divatrajongók. TrendOrigoThe Fashion Awards 2018: ruhamustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181211-the-fashion-awards-2018-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlA Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket: de nemcsak Meghan Markle feltűnése okozott izgalmakat, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét. TrendOrigoA legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.