Heti trendjelentés: lepukkant külsővel mutatkozott Vanessa Hudgens

street style trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 első hete nem bővelkedett vörös szőnyeges eseményekben, így leginkább street style fotókból válogattunk, ezekkel indítjuk az új évet.
  • Justin Bieber felesége igencsak sportosan kezdte az új évet: egy Bulls kabátban kapták le a lesifotósok Los Angelesben. A pufidzsekihez magas derekú farmert és Converse cipőt választott, és hogy egy igazán drága darab se hiányozzon az outfitből, egy Chanel táskát is magával vitt.
Hailey Baldwin Forrás: NORTHFOTO/ROL/X17online.com
  • Novemberben született meg Diane Kruger első gyermeke. A 42 éves színésznőt azóta többször is lefotózták babakocsit tologatva. Habár ez a fazonú sapka nem a kedvencünk, de a világos teddykabáthoz szuper választás volt az élénk színű sál.
Diane Kruger Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
  • Talán már az estére készült ezzel a metálos csillogású nadrággal az év utolsó napján Vanessa Hudgens, a Disney Channel egykori sztárja. De hiába volt rajta flitteres nadrág és bunda, az összhatás mégis elképesztően lepukkantra sikerült.
Vanessa Hudgens Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
  • Úgy látszik, a bársony idén is trend marad. A brit tehetségkutató, a The Voice eseményén Jennifer Hudson kristályokkal és egy csipkerátéttel díszített bársonyruhában jelent meg. Fantasztikusan állt neki ez a darab, ahogy a selyemszalaggal díszített cipő is, nem beszélve a rúzsról, ami pedig kellemes színt hozott az outfitbe.
Jennifer Hudson Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang
2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoA legemlékezetesebb divatpillanatok 2018-ból: rendkívüli történetek magyar sikerekkelhttp://www.life.hu/trend/20181217-fontos-divatpillanatok-2018bol.htmlFantasztikus magyar sikerek jellemezték a 2018-as évet a modellek és a divattervezők oldaláról is, nem beszélve arról, hogy mennyi jelentős esemény történt a külföldi divatszakma háza táján. Olvasd el év végi összefoglalónkat a legjelentősebb és legemlékezetesebb divatpillanatokról. TrendOrigoEz történt 2018-ban: divatkatasztrófák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-2018-legdurvabb-divatkatasztrofai-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, idén sem csupán álomruhákkal volt tele a vörös szőnyeg, sőt jóval többen voltak azok, akik durva bakikat követtek el, legyen szó egy rendkívül előnytelen estélyi ruháról, vagy egy extrém és sokkoló jelmezről. Ezeket mutatjuk most meg! TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigoEz történt 2018-ban: top 5 legrosszabb smink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-a-legrosszabb-sminkek-a-voros-szonyegrol-2018ban.html2018-ban sem maradtunk rosszul sminkelt sztárok nélkül. Most megmutatjuk a top 5 sminkbakit a vörös szőnyegről. TrendOrigoA rövid és a pink haj volt a befutó 2018-ban: ezek voltak az év legdurvább frizuraváltásaihttp://www.life.hu/trend/20181217-2018-legdurvabb-frizuravaltasai.htmlKiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.