Golden Globe 2019: a legrosszabb ruhaválasztások a vörös szőnyegről

Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz -
Golden Globe-díj vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az a vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 2019-es Golden Globe-gálán sem csak álomszép estélyi ruhákat láthattunk. Most megmutatjuk a legrosszabb választásokat! 
  • Egyik ruhájával 2018 legjobbjai közé is bekerült nemrégiben Amber Heard, ez az összeállítás most viszont nagyon nem sikerült. Annyira rossz helyen vágja félbe ez a ruha a színésznőt, hogy azt nézni is borzasztó.
Amber Heard Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Komolyan elgondolkodtatott minket Anne Hathaway ruhája, aminek a szabása egyszerűen tökéletes, ez az ocelot minta azonban sehogy sem összeegyeztethető a színésznővel.
Anne Hathaway Forrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Elsie Fisher Kenzo összeállítása eléggé vagány, a Golden Globe vörös szőnyegén viszont nagyon kilógott a sorból: a dress code szerint is valami elegánsabbra lett volna szükség.
Elsie Fisher Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Kate Mara ruhája borzalmas volt, a dekoltázs tájékán pedig kifejezetten ízléstelen.
Kate Mara Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • A legjobb női főszereplő - dráma tévésorozat kategóriában jelölt Caitriona Balfe igencsak széles csípőt kapott ettől a szabástól. Ilyen vastag bársony anyagból nem volt szerencsés ez a kialakítás.
Caitriona Balfe Forrás: WireImage/2019 Daniele Venturelli/Daniele Venturelli

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.