Miss Intercontinental világverseny Muszka Gréta szépség verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elindul a Miss Intercontinental nemzetközi megmérettetés, amelyen 80 ország lányai között Magyarországot Muszka Gréta képviseli majd. 

„Fenekestül felfordult az életem a Klauzál téri finálé óta, ruhapróbákra, táncórákra járok, sminkleckéket veszek, edzek, fejlesztem az angoltudásom, emellett fontosnak tartom a mentális felkészülést, hiszen egy ilyen nagy verseny megterhelő” – mesélte a Blikknek Muszka Gréta, aki hazánkat képviseli a Miss Intercontinental versenyen. Nyolcvan ország lányai között mutathatja meg magát a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában.

„Egyetemre járok, kereskedelem-marketing szakon tanulok, így a felkészülés mellett még a vizsgákon is helyt kellett állnom. Szombat délután még az iskolapadban ültem, hétfő reggel pedig már a felhők fölött voltam, útban a Fülöp-szigetek felé. Számomra ez a legcsodálatosabb születésnapi ajándék. Egy dolog viszont igazán aggaszt: kérdésessé vált, hogy a magyarországi licenc tulajdonosa, Fásy Ádám el tud-e jönni a fináléra, mert a napokban elég gyakori látogatója a kórháznak” – folytatta a lapnak Muszka Gréta. Reméli, hogy a szervezők elutazhatnak majd vele.

A felkészítő tábor január 8-án kezdődik, a győztes pedig magáénak tudhatja a január 26-i finálén a 360 ezer dollár értékű koronát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.