Stílust váltott a szívtipró színész, Zac Efron

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
haj Zac Efron szőke hajszín stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, új stílussal kezdte a 2019-es évet Zac Efron. Nem volt elégedett a hajszínével.

Falmászásról posztolt képet a népszerű színész, Zac Efron. A legtöbben talán a High School Musicalben ismerték meg az ifjú szívtiprót, akinek hatalmas a rajongótábora.

Közösségi oldalának több mint 37 millió követője van. Számos képet oszt meg a mindennapjairól, akik pedig ezt figyelmesen követik, észrevehettek egy nagyon változást a színészen. A természetes barna haját most platinaszőkére festette. Nagyon jól áll neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

No Free Solo

Zac Efron (@zacefron) által megosztott bejegyzés,

Menyasszonyi ruhában kapták le Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/trend/20190110-menyasszonyi-ruhaban-kaptak-le-megyeri-csillat.htmlMegyeri Csilla egy fotózás kedvéért menyasszonyi ruhába bújt. Trend--Top 13 legborzalmasabb ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190108-top-13-legborzalmasabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezték meg a 76. Golden Globe-gálát, ahol csodálatos estélyi ruhákat, nagy divatbakikat és furcsa férfiöltözeteket is láttunk. A korábbi években is nagyjából ez volt a vörös szőnyeges felhozatal, így mi most 1990-től gyűjtöttük össze a legrondább ruhákat a Golden Globe-ról. TrendOrigoEgy családanya elmondta, miért nem használnak sampont egy évehttp://www.life.hu/trend/20190108-egy-csaladanya-elmondta-miert-nem-hasznalnak-sampont-egy-eve.htmlEgy ausztrál édesanya elárulta, miért nem használ családjával sampont. Trend--Golden Globe 2019: a dekoltázsok mindent vittek az after party-nhttp://www.life.hu/trend/20190107-golden-globe-2019-a-dekoltazsok-dominaltak-az-after-partyn.htmlA legnagyobb vörös szőnyeges események után az after party-k sem maradhatnak el. A 76. Golden Globe-gálát követően is bulizni indultak a hírességek, ráadásul igencsak lenge ruhákban. Trend--Muszka Gréta képviseli Magyarországot a Miss Intercontinental versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190107-muszka-greta-kepviseli-magyarorszagot-a-miss-intercontinental-versenyen.htmlHamarosan elindul a Miss Intercontinental nemzetközi megmérettetés, amelyen 80 ország lányai között Magyarországot Muszka Gréta képviseli majd. Trend--Itt a JanuHAIRY: januárban a szőrös női test lesz a menőhttp://www.life.hu/trend/20190105-itt-a-januhairy-januarban-a-szoros-noi-test-lesz-a-meno.htmlEgy angol egyetemi hallgató indította útjára azt az Insta-mozgalmat, amely a JanuHAIRY nevet kapta. Hasonló dologról szól, mint a Movember, csak a nőket szólítja fel arra, hogy az év első hónapjában ne szőrtelenítsék magukat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.