Shany Hagan 50 évesen nyer szépségversenyeket fiatalabb versenytársak ellen

fashion week szingli győzelem szépségverseny nyerés szépség Shany Hagan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem zavarja Shany Hagant, hogy versenytársai feleannyi idősek mint ő, hiszen a szépségversenyeken így is maga mögé utasítja őket. Azt mondja, szépségének egyik titka a stresszmentes élet, amit annak köszönhet, hogy 14 éve szingli. 

Három munkahelye volt, és nem sok örömöt talált az életében néhány évvel ezelőtt Shany Hagan. Az 50 éves édesanya egy barátnője tanácsára kezdett el szépségversenyekre járni. Meglepetésére maga mögé utasította feleannyi idős versenytársait - írja a Story Trender.

"Nem akartam elhinni, amikor döntőbe kerültem. Először haboztam, hiszen az anyja lehetnék a többi versenyzőnek. Végül úgy döntöttem, hogy nem veszíthetek semmit, ma pedig már imádom" - mesélte az édesanya, akinek 17 éves fia nem örül túlzottan az új hobbinak.

Shany nyert már első és harmadik díjat is, első versenye a Face of the World volt. A részmunkaidős színésznő elárulta, mi lehet annak a titka, hogy éveket letagadhat a korából.

"Mindig is nyolcas méretet hordtam, de az igazi titok a mézes arcpakolás lehet és az, hogy 14 éve kerülöm a stresszt, hiszen szingli vagyok. Hosszú ideje vagyok egyedül, a fiam nevelésére összpontosítottam ahelyett, hogy új kapcsolatot kerestem volna."

Liptai Claudia smink nélkül mutatta meg magáthttp://www.life.hu/trend/20190116-liptai-claudia-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlLiptai Claudia a családjával egzotikus helyen nyaral. A műsorvezető már szépen lebarnult, és a szeplői is előbújtak. TrendOrigoDavid Beckham zöld szemfestéssel pózolt a Love magazin címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20190114-david-beckham-zold-szemfestessel-pozol-a-love-magazin-cimlapjan.htmlDavid Beckhamről meglehetősen szokatlan fotó látott napvilágot. A Love magazin címlapjára zöld szemfestéssel fotózták az egykori futballsztárt. Trend--Egy orosz művész a rajzain mutatja be, mit hordanának a Disney-hercegnők napjainkbanhttp://www.life.hu/trend/20190114-egy-orosz-muvesz-rajzain-mutatja-be-mit-hordananak-a-disneyhercegnok-napjainkban.htmlSzinte a világ minden táján imádják a Disney-hercegnőket, de valljuk be: kicsit ódivatúak. Egy orosz művész, Anastasia Kosyanova most azt mutatta meg a rajzain, hogyan öltözne például Hófehérke és Pocahontas, ha a mai modern időkben élnének. TrendOrigoRosszul vágták le az indiai lány haját, világrekorder lett belőle – Videóhttp://www.life.hu/trend/20190114-rosszul-vagtak-le-az-indiai-lany-hajat-vilagrekorder-lett-belole-video.htmlÁllítása szerint semmiben nem akadályozza 170,5 centis haja a 16 éves Nilanshi Patelt. Hatéves korában rosszul vágták le a haját, úgy döntött, soha többé nem megy fodrászhoz. Most ő a leghosszabb hajú tinédzser a világon. Trend--Critics Choice Awards 2019: a legszebb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190114-critics-choice-awards-2019-a-legszebb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA 24. Critics Choice Awards-díjátadó gála vörös szőnyegén bőven akadtak csodálatos estélyi ruhák. Mutatjuk is a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Critics Choice Awards 2019: elhibázott ruhaválasztások a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190114-critics-choice-awards-2019-a-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA Santa Monicában megrendezett Critics Choice Awards vörös szőnyege nemcsak lenyűgöző estélyi ruhákat tartogatott számunkra, hanem bizony óriási divatbakikat is. Mutatjuk őket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.