fashion week szőke haj haj Palotás Petra stílusváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fotóval rukkolt elő Palotás Petra a közösségi oldalán. Eddig soha nem látott hajszínnel láthatják a rajongói. 

Gyönyörű, dús, barna hajkoronával büszkélkedhet Palotás Petra, éppen ezért is számít meghökkentőnek az a fotó, amelyet a Facebook-oldalán tett közzé. A szép barna haját szőkére változtatta. Ám nem hajfestésről van szó, mindössze egy parókáról.

A rajongóknak azonban így is tetszik. "Petra, jól áll a szőke is, de szerintem neked előnyösebb a sötét szín, a mosolygós őzike szemeidhez" – írta az egyik kommentelő.

A téli hónapok átka: a viszkető, száraz bőrhttp://www.life.hu/trend/20190131-szaraz-borre-is-van-megoldas-igy-apold.htmlA viszkető, száraz bőr kínzó tünetei a téli hónapokban különösen sok embert érintenek. Az extrém időjárási körülmények miatt ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel a bőrünk, ha a kellemetlen panaszokat el szeretnénk kerülni. TrendOrigoMeghan Markle új frizurát villantott – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190131-meghan-markle-uj-frizurat-villantott.htmlMeghan Markle legutóbbi hivatalos programján új frizurát villantott. Trend--Palvin Barbi új hajszínt villantott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190130-palvin-barbi-uj-hajszint-villantott.htmlPalvin Barbi új hajszínnel mutatkozott be a közösségi oldalán. Trend--Férfiak és nők, akik Kim Kardashianra akartak hasonlítani: milliókat költöttek plasztikárahttp://www.life.hu/trend/20190129-ferfiak-es-nok-akik-kim-kardashianra-akartak-hasonlitani-milliokat-koltottek-plasztikara.htmlAki a plasztika megszállottja lesz, még akkor sem tud leállni, amikor már az életét veszélyezteti. Csak egy dolog lebeg a szeme előtt, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt ő elképzelte. A következő férfiak és nők példaképe Kim Kardashian, és céljuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak rá. TrendOrigoPamela Anderson mély dekoltázsával hódított a divatbemutatónhttp://www.life.hu/trend/20190129-pamela-anderson-mely-dekoltazsaval-hoditott-a-divatbemutaton.htmlEgy németországi divatbemutatón tűnt fel Pamela Anderson, ahol ellopta a show-t. Az 51 éves celeb ugyanis mélyen kivágott ruhában mutatta meg kebleit. Nem sokkal később pedig egy meglehetősen erotikus táncot is lejtett. Trend--SAG 2019: a legrosszabbul öltözött sztárok a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190128-screen-actors-guild-sag-2019-legrosszabbul-oltozott-sztarok-divatbakik.htmlMeglepő módon az idei SAG-gálán több rossz ruhaválasztást láttunk, mint mesés estélyit. A legstílusosabb egyértelműen Emma Stone volt, de most azt is megmutatjuk, kik követtek el divatbakikat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.