Ruhamustra a New York-i amfAR-gáláról: Kim Kardashian és Mihalik Enikő is tiszteletét tette

amfAR Mihalik Enikő New York vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AIDS-kutatásért alapítvány egy évben több alkalommal is megrendezi az amfAR-gálát. A két leghíresebb esemény a New York-i, illetve a Cannes-i filmfesztivál alatt tartott vörös szőnyeges ünnepség. Minden év februárjában az előbbivel indul az alapítvány rendezvénysorozata, a New Yorki-i esemény legemlékezetesebb sztárjait és azok ruháit mutatjuk most meg. 
  • A dekoltázsokból nem volt hiány az eseményen: Kim Kardashian hosszú fekete ruhája felül igencsak kivágott volt.
Kim Kardashian Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar
  • Heidi Klumtól már megszoktuk ezeket az óriási dekoltázsokat, mióta fiatal fiúkkal kezd, szinte csak ilyen merész darabokban mutatkozik a vörös szőnyegen.
Heidi Klum Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar
  • Alessandra Ambrosio csepp alakú kivágása is betekintést adott a dombborulatokba.
Alessandra Ambrosio Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Theo Wargo
  • A szintén Victoria's Secret modell, Lais Ribeiro ruháját ezúttal nem szerettük. A bársony alap gyönyörű volt, habár mellrészen mintha egy számmal kisebb lenne, de a furcsán rászabott fodros szoknyarész nem jött be.
Lais Ribeiro Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Theo Wargo
  • Itt egy újabb angyal, mégpedig Candice Swanepoel, aki az elmúlt időszak nagy, de legtöbbször elhibázott trendjét vette elő: az óriás masnit. Egyébként ez a darab még egészen jól mutatott a vörös szőnyegen.
Candice Swanepoel Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar
Candice Swanepoel Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar
  • Winnie Harlow általában modernebb vonalvezetésű ruhákat szokott választani, de ez a darab is nagyon jól állt neki, a szín és a hímzés is gyönyörű volt.
Winnie Harlow Forrás: Getty Images/2019 Jared Siskin/amfAR/Jared Siskin/Amfar
  • A színésznő, Victoria Justice kifejezetten elegáns volt, a bársony, a kézi hímzés és a csipke hármasa jól összeállt.
Victoria Justice Forrás: FilmMagic/Empire Images/Thestewartofny
  • Esetleg vidéki lakodalmakban tudjuk elképzelni ezt a piros szatén fekete csipke kombinációt, amit a szerb származású modell, Bojana Krsmanovic viselt. Túl sok volt.
Bojana Krsmanovic Forrás: FilmMagic/Empire Images/Thestewartofny
  • Mihalik Enikő piros rúzsát ezúttal nagyon hiányoltuk, kicsit szürke lett az összkép.
Mihalik Enikő Forrás: Wire Image/2019 Getty Images/Michael Loccisano
  • A Kardashian család valóságshow-jában egyszer-egyszer feltűnt Megan Pormer nagyon durván eltévesztette a házszámot. Vannak olyan hollywoodi események, díjátadók, ahol simán belefér az ilyen jelmezszerű outfit, de valószínűleg oda őt és a mellbimbótapaszát nem hívják meg.
Megan Pormer Forrás: Wire Image/2019 Getty Images/Michael Loccisano
Környezettudatos szépségápolás: vegyszer- és hulladékmentes napi rutinhttp://www.life.hu/trend/20190205-kornyezettudatos-szepsegapolas-igy-csinald.htmlNem véletlen, hogy a mindenféle ártalmas anyagokkal és szeméttel megterhelt Földünkön egyre nagyobb igény van a környezettudatosságra, az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. Ha te is úgy gondolod, hogy minden egyes embernek van beleszólása a Föld sorsába, akkor a szépségápolási rutinodat is ideje újragondolni. TrendOrigoHeti trendjelentés: Nicole Kidman plasztikázott mosolya rémisztőhttp://www.life.hu/trend/20190201-heti-trendjelentes-szerepel-benne-nicole-kidman-emily-blunt-dua-lipa.htmlPamela Anderson hatalmas dekoltázsa mellett kevés izgalmas pillanat jutott a vörös szőnyegre ezen a héten, leginkább csak Emily Blunt rossz választása és Nicole Kidman mosolya borzolták a kedélyeket. Trend--A téli hónapok átka: a viszkető, száraz bőrhttp://www.life.hu/trend/20190131-szaraz-borre-is-van-megoldas-igy-apold.htmlA viszkető, száraz bőr kínzó tünetei a téli hónapokban különösen sok embert érintenek. Az extrém időjárási körülmények miatt ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel a bőrünk, ha a kellemetlen panaszokat el szeretnénk kerülni. TrendOrigoFérfiak és nők, akik Kim Kardashianra akartak hasonlítani: milliókat költöttek plasztikárahttp://www.life.hu/trend/20190129-ferfiak-es-nok-akik-kim-kardashianra-akartak-hasonlitani-milliokat-koltottek-plasztikara.htmlAki a plasztika megszállottja lesz, még akkor sem tud leállni, amikor már az életét veszélyezteti. Csak egy dolog lebeg a szeme előtt, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt ő elképzelte. A következő férfiak és nők példaképe Kim Kardashian, és céljuk, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak rá. TrendOrigoVisszatér a divatba az usánka: ismerd meg a legmelegebb sapka történetéthttp://www.life.hu/trend/20190122-visszater-a-divatba-az-usanka-ismerd-meg-a-legmelegebb-sapka-tortenetet.htmlAz egyik legmelegebb téli ruhadarab, egyszerre védi a fejet, a füleket, sőt az arcunk egy részét is melegen tartja. Az usánka ma egy a sok trendi ruhadarab közül, korábban azonban háborúkat döntött el. TrendOrigoA parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.