Már tetoválással is felvehetjük a harcot a szem alatti karikák ellen

sminktetoválás fashion week szem alatti karikák szépség tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok munka, kevés alvás, rengeteg stressz – ez bizony az arcbőrünkre is rányomja a bélyegét. A szem alatti karikák elcsúfíthatnak egy arcot. Rodolpho Torres tetoválóművész azonban most sminktetoválással tünteti el őket.

A szem alatti karikák sminkkel való eltüntetése bizony fáradságos művelet lehet minden egyes reggel, ha nem alusszuk ki magunkat eléggé. Rodolpho Torres tetoválóművész azonban egy új eljárást fejlesztett ki.

A sminktetoválás új dimenzióját képviseli, ahol bőrpigmentek segítségével tünteti el a szem alatti karikákat. Az eljárás egyelőre még az Egyesült Királyságban sem elfogadott. A The Sun cikkében azt írja, hogy állítólag nem változik meg a színe a nap hatására, ám nem mondható tartósnak, hiszen 2-3 évente valószínűleg meg kell ismételni.

Több mint 20 éve hajmosás nélkül él Frankie Cluney – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190208-tobb-mint-20-eve-hajmosas-nelkul-el-frankie-cluney.htmlElege lett a hajmosásból, ezért több mint 20 év nem is tisztítja a fürtjeit: egyáltalán nem látszik, hogy soha nem mossa. TrendOrigoKoholák Alexa hatalmas fonott hajzuhataggal mutatkozotthttp://www.life.hu/trend/20190208-koholak-alexa-hatalmas-fonott-hajzuhataggal-rukkolt-elo.htmlAz utóbbi időben rövid frizurával láthattuk Koholák Alexát. Most azonban hosszú hajfonatokkal lepte meg rajongóit. TrendOrigoÍgy látnák szívesen a saját arcukat a tinédzserekhttp://www.life.hu/trend/20190207-igy-latnak-szivesen-sajat-arcukat-a-tinedzserek.htmlA közösségi média térhódításával megjelentek az egyszerűbbnél egyszerűbb fotószerkesztő alkalmazások, amelyekkel olyanná tehetjük az arcunkat és a testünket, amilyenné csak akarjuk. A híres fotós, Rankin most tinédzsereket fotózott, akik kezébe ilyen fotószerkesztő applikációkat adott, és megkérte őket, hogy tegyék az arcukat olyanná, ahogyan már kitennék a közösségi oldalukra a képet. Az eredmény megdöbbentő lett. TrendOrigoRuhamustra a New York-i amfAR-gáláról: Kim Kardashian és Mihalik Enikő is tiszteletét tettehttp://www.life.hu/trend/20190207-amfar-gala-new-york-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlAz AIDS-kutatásért alapítvány egy évben több alkalommal is megrendezi az amfAR-gálát. A két leghíresebb esemény a New York-i, illetve a Cannes-i filmfesztivál alatt tartott vörös szőnyeges ünnepség. Minden év februárjában az előbbivel indul az alapítvány rendezvénysorozata, a New Yorki-i esemény legemlékezetesebb sztárjait és azok ruháit mutatjuk most meg. TrendOrigoIdén a tehénmintázat a trend: Meghan Markle már hordjahttp://www.life.hu/trend/20190206-iden-a-tehenmintazat-a-trend-meghan-markle-mar-hordja.htmlIdén nagyon trendinek számítanak a tehénmintás darabok. Legutóbb már Meghan Markle is egy ilyen cipőt viselt. Trend--A téli hónapok átka: a viszkető, száraz bőrhttp://www.life.hu/trend/20190131-szaraz-borre-is-van-megoldas-igy-apold.htmlA viszkető, száraz bőr kínzó tünetei a téli hónapokban különösen sok embert érintenek. Az extrém időjárási körülmények miatt ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel a bőrünk, ha a kellemetlen panaszokat el szeretnénk kerülni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.