Medveczky Ilona a Story Gála dívája: ruhák, amelyekre egy életen át emlékezni fogunk

Medveczky Ilona díva Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárvilág egyik legfontosabb eseménye a Story Gála, amelyet minden február második szombatján rendeznek meg. Idén 20. alkalommal követhetjük végig a gála eseményeit a vörös szőnyegtől a díjátadón át a partiig. A jubileumi esemény alkalmából különböző válogatásokkal készültünk, amelyekben sorra vesszük a legméretesebb dekoltázsokat, az elmúlt évek legmegosztóbb ruháit, és Medveczky Ilona legsokkolóbb alakításait is. Az utóbbiak következnek most!

Medveczky Ilona kétségtelenül a Story Gálák legfeltűnőbb jelensége. Évről évre izgalomban tartja az érdeklődőket, hogy vajon mivel rukkol elő. Most megmutatjuk, milyen ruhákat viselt az elmúlt hét évben. Egy biztos, volt közöttük megosztó és sokkoló darab is.

  • 2012 – az emlékezetes sellőruha

A művésznő egy igencsak szűk, sellőszabású ruhában gálázott 2012-ben. A ruha leginkább arról maradt emlékezetes, hogy Medveczky Ilona hatalmasat esett benne.

  • 2013 – a kalocsai mintás

2013-ban is maradt a sellőszabásnál, de egészen más stílusban: egy kalocsai mintás estélyit viselt.

Medveczky Ilona 2013-ban Forrás: Schmith Barbara/Life.hu
  • 2014 – a lila szőrök

Egy évvel később kicsit visszafogottabb volt az egykori táncművész viselete, de a lilás, rózsaszínes szőrmebojtokkal így is kitűnt a tömegből.

2014. Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
  • 2015 – a miniruha bundával

2015-ben aztán visszatért a merészebb darabokhoz. A meglehetősen rövidke ruháját neccharisnyával és piros szőrmével dobta fel.

2015. Fotó: Zsigmond László/Life.hu
  • 2016 – a fodros estélyi

A következő eseményen is nagy feltűnést keltett a fekete-fehér fodros estélyivel, amelyet Pomozi Péter tervezett.

2016. Forrás: Istvan Bielik
  • 2017 – a botrányos csereruha

Kisebb botrány alakult ki Medveczky Ilona 2017-es ruhája körül. Első körben csak az sokkolta a nagyérdeműt, hogy milyen lenge ruhát választott a gálára az egykori táncosnő, később azonban kiderült, hogy szinte az utolsó pillanatban cserélte le egykori fellépőruhájára azt az estélyit, amelyet Pomozi Péter tervezett neki az alkalomra.

2017. Forrás: Polyák Attila/Origo
  • 2018 – a visszafogottság mintaképe

Az eset után, 2018-ban Medveczky Ilona minden eddiginél visszafogottabb volt. Rendkívül elegáns, abszolút a korához illő darabot viselt, amiben igazán dívás volt, a szó legjobb értelmében.

2018 Forrás: Polyák Attila/Origo

Az idei év nagy kérdése, hogy folytatja ezt a stílust, vagy újfent egy megosztó darabot láthatunk majd tőle. Szerinted?

Milyen stílust hoz idén Medveczky Ilona?

Ruhamustra a New York-i amfAR-gáláról: Kim Kardashian és Mihalik Enikő is tiszteletét tettehttp://www.life.hu/trend/20190207-amfar-gala-new-york-ruhamustra-a-voros-szonyegrol.htmlAz AIDS-kutatásért alapítvány egy évben több alkalommal is megrendezi az amfAR-gálát. A két leghíresebb esemény a New York-i, illetve a Cannes-i filmfesztivál alatt tartott vörös szőnyeges ünnepség. Minden év februárjában az előbbivel indul az alapítvány rendezvénysorozata, a New Yorki-i esemény legemlékezetesebb sztárjait és azok ruháit mutatjuk most meg. TrendOrigoKörnyezettudatos szépségápolás: vegyszer- és hulladékmentes napi rutinhttp://www.life.hu/trend/20190205-kornyezettudatos-szepsegapolas-igy-csinald.htmlNem véletlen, hogy a mindenféle ártalmas anyagokkal és szeméttel megterhelt Földünkön egyre nagyobb igény van a környezettudatosságra, az ökológiai lábnyomunk csökkentésére. Ha te is úgy gondolod, hogy minden egyes embernek van beleszólása a Föld sorsába, akkor a szépségápolási rutinodat is ideje újragondolni. TrendOrigoSAG 2019: Emma Stone verhetetlen volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190128-screen-actor-guild-sag-gala-legjobban-oltozott-sztarjai-2019.htmlA Golden Globe után és az Oscar előtt is van néhány gála, ahol a legnagyobb filmes díjra is esélyes színészek és színésznők mérettetnek meg. Ahogy az lenni szokott, nemcsak a díjátadó, a vörös szőnyeges bevonulás is tartogatott izgalmakat. Trend--A téli hónapok átka: a viszkető, száraz bőrhttp://www.life.hu/trend/20190131-szaraz-borre-is-van-megoldas-igy-apold.htmlA viszkető, száraz bőr kínzó tünetei a téli hónapokban különösen sok embert érintenek. Az extrém időjárási körülmények miatt ilyenkor sokkal nagyobb odafigyelést igényel a bőrünk, ha a kellemetlen panaszokat el szeretnénk kerülni. TrendOrigo5 tipp cserepes ajkak ellenhttp://www.life.hu/trend/20190125-tippek-a-cserepes-ajkak-ellen.htmlAz extrém téli bőrszárazság nem csak a kezeinket és az arcunkat érinti, az ajkak cserepesedése is sokkal gyakoribb a téli hónapokban. A nem túl esztétikus, és néha már fájdalmas száraz ajkak ellen azonban van ellenszer. Mutatjuk őket! TrendOrigoA parfümviselés szabályai: 5 hiba, amit semmiképpen ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20190121-a-parfumviseles-szabalyai.html"Egy olyan nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője" - mondta Coco Chanel, és ki másnak is hihetnénk ilyen dolgokban, mint a nők felszabadítójaként is ismert divattervezőnek. Ha te is imádod az illatokat, akkor nem árt, ha tisztában vagy ezzel az öt gyakori hibával, amit a parfüm vásárlása, illetve viselése kapcsán elkövethetünk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.